Prismatch*Prismatch*

Trust – Trust Gaming

Trust har allt du behöver – oavsett om det är arbete du behöver få gjort eller om du vill utmana dina vänner i ett online-spel. Tangentbord och möss – både för spel och arbete – headsets, hubbar och till och med möbler. Vårt mål på Trust är att erbjuda smarta lösningar för vardagliga problem. Vi har många års erfarenhet av att skapa PC-tillbehör som du kan förlita dig på och vi fokuserar alltid på hållbarhet.

Trust - Gaming

Tangentbord och möss

Är du en hardcore-gamer eller spelar du bara för skojs skull? Hos Trust hittar du alltid just det tangentbord eller den mus du behöver. Snabbt, exakt och bekvämt, så att du kan fortsätta att spela utan avbrott. Få en personlig touch genom olika ljuseffekter (inklusive RGB!) och #ShareTheFun!

Headsets och mikrofoner

Är du en online-gamer? Eller en streamare? Kanske du är en content creator? Du hittar alltid rätt utrustning för jobbet bland Trusts utbud av mikrofoner och headsets. Finn en produkt för att höra när dina motståndare är på väg och för att prata taktik med dina lagkamrater, eller för att spela in din nästa låt.

Möbler och tillbehör

Sitt som en kung på din tron framför din kommandostation. Du kan skapa det ultimata spelrummet med Trusts utbud av gamingstolar och gamingbord. Bekväma, robusta och snygga. Borden från Trust har en stor musmatta som ger dig fullständig kontroll och de kommer med en kopphållare som håller ditt bord spillfritt.

Trust - Hem och Kontor

Tangentbord och möss

Du kan göra ditt arbetsflöde smidigt med tillförlitlig utrustning. Letar du efter ett tyst och spilltåligt tangentbord, en mus med ergonomisk design eller en trådlös lösning när du är på resande fot? Trust har allt. Du får jobbet gjort med Trust.

Webbkameror

På Trust vet vi hur viktigt det är med ögonkontakt – oavsett om du pratar med en familjemedlem eller om du gör en miljondeal. Trust har ett brett utbud av webbkameror som har vidvinkelobjektiv, sekretessfilter och brusreducerande mikrofoner. Vi har webbkameror för alla tillfällen.

Enkel och bekväm anslutning

Vore det inte fantastiskt om du bara kunde koppla in din bärbara dator till en docka och automatiskt ansluta dig till all utrustning? Du kanske behöver en lösning som kyler din bärbara dator och justerar synvinkeln? Hos Trust hittar du allt du någonsin kommer att behöva, allt från kortläsare och hubbar till väskor för bärbara datorer.

79 träffar på ""
Jämför