Prismatch*Prismatch*

HyperX

Det spelar ingen roll vad du spelar eller hur du spelar. Oavsett om du spelar på språng, hemma med vännerna eller om du är djupt innsatt i tävlingsmatcherna. Vi är alla spelare. Headset med uppslukande ljud. Tangentbord och möss utformade för precision och kontroll.  Oavsett vad ditt spel kräver – HyperX har vad du behöver.

Spelare och teknikentusiaster världen över litar på HyperX-produkterna. Tillverkade med överlägsen kvalitet och de bästa möjliga komponenterna. Levla upp och uppgradera din spelupplevelse med hjälp av HyperX.

Tangentbord

Hållbara tangentbord byggda för att ta dig igenom intensiva onlinestrider. Få till exakta tangenttryckningar med de ursprungliga HyperX-omkopplarna. Visa vägen till seger. Den anpassningsbara RGB-belysningen och -effekterna ger

Mikrofon

Se till att folk hör din röst. Klart och tydligt ljud som säkerställer att du hörs på det sätt som du vill. Oavsett om du pratar med vännerna eller streamar till publiken. HyperX-mikrofoner är det perfekta valet för alla blivande streamare eller podcastare.

Headset

Otroligt ljud med prisbelönt komfort. Spela med stil under de långa spelsessionerna. Hör dina motståndare närma sig och ligg steget före. Trådbunden eller trådlös, hemma eller på språng. Utbudet med HyperX Cloud-headset har allt man kan önska sig.

Mus

Noggrannhet och precision, såväl som att ha en bra mus, är nyckeln till att vinna. HyperX erbjuder lätta och bekväma möss. Om sladdar kommer i vägen kan du frigöra dig själv och köra trådlöst. När du spelar kan den minsta rörelsen leda till vinst eller förlust. 

Tlilbehör

Var alltid redo att hoppa in när laget behöver dig.  Håll alltid en extra handkontroll laddad, redo för multiplayer eller långa spelsessioner. Inget mer krångel när din vän kommer hem till dig för att spela tvåspelarkampanjerna. Inga fler skräpiga laddkablar.

Musmatta

Släta ytor som säkerställer bästa möjliga kontroll. Sömlös hopsättning på kanterna som är gjorda för att inte slitas ger dig en plan och jämn yta. Hastighet eller precision? Oavsett vad du föredrar så ser HyperX Fury-musmattor till att du spelar på topp.

52 träffar på ""
Jämför