Roborock

Roborock grundades 2014 och vi är specialiserade inom forskning, utveckling och produktion av smarta dammsugare. Vårt uppdrag är att genom att placera smart teknik i form av robotdammsugare och sladdlösa skaftdammsugare i varje hem, göra människors liv mer bekväma samt effektiva och på så sätt ge dig mer tid till det samt de du älskar.

Samtliga robotdammsugare är bestyckade med smart teknik som effektivt och säkert städar ditt hem på ditt kommando. Schemalägga städningen i Roborock-appen samt övervaka städningen när du inte är hemma.

Smart och precis navigering med laserteknik

Med precis lasernavigering (LiDAR) navigerar Roborock robotdammsugaren i ditt hem genom att skapa en detaljerad virtuell karta av omgivningen. Med Roborock-appen kan du se kartan över ditt hem och dela in det i enskilda rum vilket ger dig möjligheten att städa specifika rum. Du kan även sätta ut virtuella ”no-go-zoner” där du inte vill att robotdammsugaren ska städa samt schemalägga städningen i Roborock-appen.

Alla produkter förutom E-modeller samt H6

Smart elektronisk moppfunktion

Med den inbyggda smarta elektroniska moppen kan Roborock S6 MaxV och S5 Max moppa golvet mer effektivt samt skydda ditt golv från fuktskador. Den inbyggda moppen är fjädrad och trycker ner mot golvet för en bättre rengöring samt kan du via Roborock-appen justera mängden vatten i moppen. På så sätt kan du undvika att fuktskada t.ex. parkettgolvet, eller öka vattenmängden för smutsiga mer vattentåliga underlag.

Sonisk moppteknik

VibraRiseTM är en nyhet för robotmoppar. Ny sonisk moppteknik gör det möjligt att moppa golven mer noggrant än någonsin, samt suga upp smuts och lera som har torkat, vilket andra robotdammsugare inte klarar av. Se Roborock S7

44 träffar på ""
Jämför