Prismatch*Prismatch*

FÖRDELEN MED Nvidias GPU:er

Oavsett om du är en blivande konstnär eller en veteran inom branschen som vill utföra ditt jobb så bra som det bara går, så får Nvidias GPU:er det att hända – snabbt. Nvidias GPU:er förbättrar arbetsflöden och inspirerar till kreativa genidrag med allt från strålspårning och VR till AI-driven videoredigering i 8K. Och de är tillbaka med exklusiva kostnadsfria Studio-drivrutiner som tar fram det bästa i dina kreativitetsprogram.

 

3D OCH ÅTERGIVNING

Kom fram till de färdiga bilderna tidigare

Upplev interaktion utan fördröjning och massiva återgivningshastighetsökningar med RTX-accelererad strålspårning och AI-brusreducering.

 

VIDEOREDIGERING

8K hela vägen

Spela upp och redigera video smidigt med ultrahög upplösning, utan förcachelagring eller generering av proxyservrar, i Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve™ från Blackmagic Design, REDCINE-X PRO och fler.

 

FOTOGRAFERING

Alla effekter, på nolltid

Förse dina RAW-bilder med skarpare detaljer, bättre färgåtergivning och färre störningar med hjälp av den RTX-accelererade AI-funktionen ”Förbättra detaljer” i Adobe Photoshop Lightroom. Du kan också använda ett av över 30 GPU-accelererade filter, som oskärpa och smart skärpa i Adobe Photoshop för att göra dina bilder perfekta. 

GRAFISK DESIGN

Designa i RTX-dimensionen

Upplev smidig och interaktiv panorering och zoom oavsett grafikkomplexitet i Adobe Illustrator. Se din 2D-konst direkt i fyllig 3D med RTX GPU-accelererad återgivning i Adobe Dimension. 

 

ARKITEKTONISK VISUALISERING

Upplev varje liten detalj

Se dina designer och miljöer i fotorealistisk detaljrikedom med RTX-accelererad strålspårning och virtuell verklighet.

 

SÄNDNING

Strömma på

Sänd dina spel och kreativitetsprogram med högsta streaming-kvalitet och prestanda med Nvidias dedikerade hårdvarukodare och branschledande stöd för dina favoritprogram för streaming, bland annat OBS Studio, XSplit Broadcaster, Twitch Studio och Discord.