Prismatch*Prismatch*

Logitech G Pro Series

Designad i samarbete med och för världens ledande professionella esport-utövare. 

Logitech G är en global ledare inom esport, och utrustningen används av proffsspelare i hela världen. Genom ett unikt samarbete arbetar Logitech G direkt med världens elitproffsutövare för att förstå kraven på tävlingsspel. Vårt team extrapolerar sedan deras behov för att skapa den bästa proffsutrustningen.

SPELA FÖR ATT VINNA

PRO-serien är specialbyggd för professionell gaming. Den mest avancerade tekniken och de högsta prestandaspecifikationerna - utformade i samarbete med professionella spelare över hela världen - ger den precision, hastighet och uthållighet som krävs för att vinna.

PREMIUMDESIGN

Logitech G Pro-serien är proffstestad, turneringssäker och byggd för att vinna. Med dess robusta och lätta ram konstruerad av aluminium och stål är PRO X byggd för hållbarhet, komfort och förstklassig estetik. Proffsspelarna begärde, vi lyssnade. Med vår mest avancerade teknik och fokuserade design står inget i vägen för vinsten.

HERO GAMINGSENSOR

Eftersom professionella esport-utövare strävar efter allt högre hastigheter och mer exakthet, så gör även Logitech G det. Genom uppfinningen av HERO 16K, nästa generations gamingsensor, har världen nu fått en ny ledare. Med PRO Wireless har HERO 16K optimerats för att spåra otroliga flicks i hastigheter över 400 IPS utan att förlora kontrollen. HERO 16K erbjuder topprestanda vid valfri känslighet med noll utjämning, acceleration eller filtrering från 100 till 16 000 DPI. HERO 16K förbrukar dessutom 10 gånger mindre ström än sina föregångare (exempelvis PMW3366), vilket möjliggör ett lättare batteri och längre batteritid. Proffs kräver det bästa, och det är HERO 16K.

TRÅDLÖST FRÅN LIGHTSPEED

G Pro-gamingmusen och Pro-tangentbordet är en del av den trådlösa kollektionen från Lightspeed.
För proffs är det viktigt att klippa sladden. Sladdragning producerar friktion och distraktion som är oacceptabelt vid professionell esport. Den här totalt innovativa trådlösa tekniken övervinner begränsningarna för latens, anslutning och ström för att ge en konsekvent, fördröjningsfri rapporteringsfrekvens på 1 ms - utan kabelanslutning.

YouTube Video - Logitech G PRO Wireless
YouTube Video - PRO X Gaming Headset: Play to Win