Prismatch*Prismatch*
YouTube Video - Unleash Gaming Brilliance with 9th Gen Intel® Core™ Processors | Intel Gaming
YouTube Video - Unlocking Gaming Brilliance with 9th Gen Intel® Core™ Processors | Intel GamingIntel® Core™ i5 - BRA 

En gaminglaptop med i5 processor passar perfekt för dig som vill ha en bra & prisvärd spelupplevelse. Här finns de kraft & FPS för de mest populära spelen inom E-sport, som t.ex Fortnite, Dota 2, League of Legens & CS:GO. För dig som vill spela de senaste AAA-spelen eller maxa grafikinställningarna, så rekommenderar vi en dator med Core i7 Processor och ett grafikkort med mer kraft.

Intel® Core™ i7 - BÄTTRE 

Dessa datorer med Core i7 processor ser till att du får en fantastisk upplevelse i alla spel där ute, med höga grafikinställningar utan att få för låg FPS. Dessutom finns det kraft över för att göra fler saker samtidigt, som att t.ex streama, spela in, redigera high-light videos och en massa annat.

Intel® Core™ i9 - BEST 

Nöjer du dig bara med det absolut bästa & vill maxa alla spel? Då är en dator med Core i9 Processor rätt för dig. Här får du prestanda som är rysligt nära extrema stationära gamingdatorer, men i ett ”bärbart” format. Med enorm hastighet tar du dig igenom gaming, redigering, multitasking, streaming. Tillsammans med övriga komponenter av toppkvalité får du ännu högre FPS, fantastisk kvalitetskänsla & en gamingupplevese i absolut världsklass!