Prismatch*Prismatch*

BenQ PhotoVue and DesignVue - för professionella fotografer och designers

BenQ hedrar strävan efter perfektion när vi väljer de bästa komponenterna och materialen för att garantera bildskärmar med optimal prestanda.

 

PhotoVue 

 

 

PhotoVue

Med maskinvarukalibrering kan du justera skärmens interna bildbehandlingschip utan att ändra grafikkortets utdata.. Med den exklusiva BenQ Palette Master Element Calibration Software kan du ställa in och bibehålla bildskärmens färgåtergivning i dess mest optimala läge

 

DesignVue 

 

 

DesignVue

Designskärmarnas PD-serie levereras med CAD/CAM-läge, animationsläge och darkroom-läge för att hjälpa dem att justera både små detaljer och ljusstyrka och kontrast. Ett färgomfång som är kompatibelt med DCI-P3 och Display P3 samt Thunderbolt 3-konnektivitet för en mer effektiv bild- och dataöverföringsupplevelse.

 

Egenskaper 

 

 

Färger du kan lita på

BenQ AQCOLOR-teknologi har fabrikskalibrerade färger som förhöjer ditt fotoredigeringsflöde. Upplev nöjet med en omedelbart fungerande exakthet på 99 % Adobe RGB och 97 % DCI-P3/Display P3-täckning och ge liv åt ditt arbete.

Snabbtangentenhet G2

Snabbtangentenheten G2 ger designers möjlighet att skräddarsy genvägar till olika inställningar. Den har funktionstangenter som låter användaren välja de funktioner de använder mest i jobbet.

Fabrikskalibrerad färgprecision

BenQ:s skärmar erbjuder omedelbar färgprecision som garanterar att användaren får den mest verklighetstrogna färgprestandan.

HDR10 Stöd

BenQs monitorer är utrustade med HDR10-teknik som möjliggör förhandsgranskning av videoinnehållets HDR-effekt under redigeringsprocessen vilket säkerställer önskvärt slutresultat

Branschledande Eye-Care-teknik

BenQs exklusiva Eye-Care-tekniker, som består av lågt blåljus och flimmerfri teknik, minskar ögontrötthet för användarkomfort, förbättrad produktivitet och säkerhet på arbetsplatsen under längre tid.

Färgäkta teknik

Med certifiering från CalMAN Verified och Pantone Validated kan BenQs SW271-skärm upprätthålla sanna färger och lovar branschgodkänd prestanda för alla kreativa företag

YouTube Video - BenQ SW270C 27 Inch Photographer Monitor 1440P. 99% Adobe RGB IPS
YouTube Video - BenQ PD2720U 4K IPS Monitor for Graphic Design Introduction
YouTube Video - How to Choose the Right Monitor for Your Creative Work? (Nordic)