Prismatch*Prismatch*

Det kan vara svårt att välja rätt grafikkort och med nya modeller på marknaden har det inte blivit enklare. Vilket ska man välja, och varför?

Den senaste serien grafikkort i GTX GeForce-serien levererar upp till tre gånger högre prestanda än föregående generation och drar inte hälften så mycket ström. Prestandaskillnaden mellan generationer har inte varit så här stor på väldigt länge.

GTX 1060 är ett kraftfullt grafikkort för dig med lite lägre budget. Det presterar nästan exakt lika bra som tidigare generationens GTX 980 och visar att det klarar av att hantera de flesta spelen med höga inställningar utan problem. GTX 1060 är ett bra alternativ för dig som inte måste ha de allra högsta inställningarna i de senaste spelen men samtidigt uppskattar en bra spelupplevelse med hög bildfrekvens och fin grafik. Ett utmärkt val för dig som spelar exempelvis Overwatch, CS:GO, och League of Legends. GTX 1060 klarar även nyare spel som Battlefield 1, men inte på de allra högsta grafikinställningarna.

YouTube Video -

EXTRAORDINÄR PRESTANDA

Om du är en professionell eSport-spelare som förväntar dig den högsta bildfrekvensen (frame rates) eller en gamer som vill spela de senaste spelen med Ultra-inställningar, levererar GeForce GTX 10-serien en ultimat spelupplevelse. Med upp till 3x prestanda jämfört med tidigare generations grafikkort, är inget spel en utmaning för NVIDIA’s nya flaggskepp

GAME-CHANING EXPERIENCE

Dagens spel är inte bara mer grafikkrävande, de erbjuder också nya sätt att spela på. Med den enastående prestandan och tekniken i NVIDIA’s GeForce GTX-10 serie, kan du nu utforska den nya VR-världen, spela i ultrahög upplösning, och till och med ta 360-graders screenshots.

PERFEKTA INSTÄLLNINGAR

Garanterar din ultimata spelupplevelse med GeForce GTX 10-serien. Game Ready drivrutiner, och GeForce Experience Optimal Settings. Tillsammans, levererar de en solid pålitlighet och maximerar grafikkvalitet.