Den nya

Xbox Series X & S har äntligen släppts

Snabbare och mer kraftfull

Xbox Series S Xbox

Xbox Series S

Digital, AMD Zen 2, SSD, GDDR6 SDRAM, Ray-Tracing
(26)
Inte i lager. 43 st. förväntas att skickas 17 december 2022 (osäkert datum)
3 490:-
FLEX 119:- /mån
Xbox Series X Xbox

Xbox Series X

AMD Zen 2, SSD, GDDR6 SDRAM, Ray-Tracing
(36)
95 st på väg in. Obekräftad 16 december 2022
5 695:-
FLEX 193:- /mån

Vad du kan förvänta dig av nästa generation av spel

Så här säger Xbox-chef Phil Spencer

Framtiden för spel har aldrig varit mer inspirerande. Kreativiteten i spelen blomstrar. Nya tjänster ger dig möjlighet att upptäcka fler spel, samt för dig närmare de spel, spelutvecklare och streamers du älskar. Molnet skapar en enorm möjlighet att streama spel med konsolkvalitet och spela med de människor du vill spela med, var du än är. Och för många av oss är ingenting mer inspirerande än början på en ny konsolgeneration.

Ombyggd inifrån och ut

När vi nu går in i en ny generation av konsolspelande med Xbox Series X är det hårdvaru- och mjukvaruinnovationer som möjliggör de fantastiska möjligheterna för det framtida spelandet.

Designad för hastighet och prestanda

Xbox Velocity Architecture låser upp nya hastighets- och prestandafunktioner genom den banbrytande kombinationen av hårdvara, en anpassad 1TB SSD & CPU och djup mjukvaruintegration, som möjliggör stora och mer dynamiska levande världar, olika allt annat du tidigare sett.

YouTube Video - Xbox Series X - World Premiere - 4K Trailer

Den mest kraftfulla konsolen någonsin

Xbox Series X är vår mest kraftfulla konsol någonsin, driven av vår specialdesignade processor som utnyttjar AMD:s senaste Zen 2- och RDNA 2-arkitekturer.

Det nya systemet på ett chip (SOC) har byggts upp från grunden för hastighet och prestanda, med 12 teraflops processorkraft och med kompatibilitet för fyra generationer av spel i åtanke.

Kylflänschassi

En kylfläns är en icke-elektronisk, passiv mekanisk komponent som spelar en viktig roll i tillförlitligheten och prestandan hos Xbox Series X och är integrerad direkt i konsolens chassi. Denna unika komponent i den parallella kylarkitekturen bidrar till konsolens distinkta design.

Delat moderkort

För första gången någonsin på en konsol håller ett innovativt delat moderkort Xbox Series X inre delar jämnt temperaturkontrollerade, vilket gör det möjligt för konsolen att leverera mer kraft.

Mer lagringsutrymme utan kompromisser

Xbox Series X Storage Expansion Card ger extra spellagring med hög hastighet och prestanda genom att replikera konsolens interna anpassade SSD-upplevelse. 1 TB-kortet sätts in direkt på baksidan av konsolen via den dedikerade lagringsutökningsporten.

Spela mer, vänta mindre

Spelare kommer att få mer speltid och mindre väntetid, eftersom laddningstiderna kommer att minskas kraftigt tack vare processorkraften hos Xbox Series X.

Quick Resume är ny funktion, driven av de tekniska möjligheterna och den innovativa Xbox Velocity Architecture i Xbox Series X, som gör det möjligt för spelare att sömlöst växla mellan flera titlar och omedelbart fortsätta från där du senast slutade.

Spelen blir ännu bättre

Tack vare revolutionerande nya Xbox Velocity Architecture kommer tusentals spel på Xbox One, inklusive Xbox 360-spel och Xbox-originalspel, att genomgå prestandaförbättringar som bättrade start- och laddningstider, stabilare bildfrekvenser, högre upplösning och förbättrad kvalitet med Xbox Series X.

Optimerat för Xbox Series X

Spel som skapats med utvecklingspaketet för Xbox Series X är utformade att dra nytta av Xbox Series X unika funktioner. De har oslagbara laddnings- och svarstider, grafik och bildfrekvenser upp till 120 FPS.

Möt den nya trådlösa Xbox-handkontrollen

Upplev den trådlösa Xbox-handkontrollens moderniserade design, med skulpterade ytor och förfinad geometri för förbättrad komfort under spelandet. Behåll fokus med texturerat grepp och en hybrid-D-Pad, spara och dela innehåll sömlöst medan du spelar och koppla ihop med, spela på och växla mellan konsoler, datorer och mobila enheter som stöds.*