Prismatch*Prismatch*

  

Möbler till hemmakontoret - se våra ergonomiska lösningar

1840 timmar om året!

Det är ungefär hur mycket tid du spenderar på arbetsplatsen om du har 230 arbetsdagar. Fler och fler jobbar även hemifrån många dagar under året, i tillägg till hemmets administrativa kontorsuppgifter. Det är därför viktigt att arbetsplatsen hemma är effektiv, med ergonomiska och bra lösningar.

Vi har delat in i ett par kategorier så att du enkelt kan sätta ihop de lösningar som passar dig och dina behov. Kom ihåg att denna utrustning ska användas i många timmar, så tänk på ergonomi, effektivitet och välbefinnande.

Kontorsstolar 

Kontorsstol - din närmaste kollega

Kontorsstolen är i de flesta fall den närmsta "jobbarkompisen" som du har mest kroppskontakt med under en dag. Det är därför viktigt att tänka på komforten och gärna över en längre tid.

Vi har högkvalitativa kontorsstolar som är flexibla, ergonomiska och har en design som matchar de flesta stilar och behov. Bland annat sadelstol, knästol, ståstol och såklart fler klassiska varianter.

Tips: kom ihåg ett stolsunderlägg för att undvika att hjulen på kontorsstolen repar golvet.

Skrivbord 

 

Justera positionen under dagen

Har du plats för en separat arbetsstation rekommenderar vi ett bra höj-/sänkbord. Ett flexibelt skrivbord gör att du i stort sett kan reglera ställningen under hela dagen, från stående till olika sittställningar.

En studie gjord av British Medical Journal visar att anställda som använder höj-/sänkbordet inte bara får bättre ergonomi, utan också arbetar mer effektivt.

Tips: En stor skrivbordsmatta skyddar både skrivbordets yta från repor, samtidigt som den ger dig en bekväm yta att vila händerna när du skriver och använder datormusen.

Kontorsmöbler 

 

Stilfulla lådor

  • Stabil konstruktion med stålram: Ger sold och långvarig prestanda.
  • Pulverlackerad yta med hög kvalitet: Förhindrar repor och rost.
  • Stötdämpande nylonbehållare: Ger bra stabilitet och mobilitet.
  • Låsmekanismen levereras med två nycklar: Gör att dokumenten och dina ägodelar är trygga.

Organisering 

Ergonomi