Prismatch*Prismatch*

 

 

Köp en helt unik gamingdator – vi skänker hela summan till Barncancerfonden

🐙​​Komplett Gaming PC - Kraken by MercoMods🐙

Komplett har tillsammans med proffsmoddarna MercoMods skapat en specialbyggd och helt unik gamingdator med den senaste hårdvaran och ett rykande färskt GeForce RTX 3080-grafikkort. Nu har du chansen att köpa en helt unik maskin och samtidigt bidra till ett behjärtansvärt ändamål – att fler barn skall överleva cancer.

Till förmån för Barncancerfonden säljer vi nu en gamingdator som är lika delar en prestandamonster som den är ett unikt konstverk.

 

Datorn finns till försäljning som auktion via Tradera och alla intäkter för datorn går oavkortat till förmån för Barncancerfonden.

TILL AUKTIONEN

 

Proffsmoddarna Valentin Ott Lopez, Kaja Zorz och Tom Fossum från MercoMods har lagt ner otaliga timmar på denna specialbyggda dator som med ett helt unikt utseende och högpresterande komponenter gör sig perfekt på skrivbordet.

En unik design där man visat kärlek för varje minsta detalj och ett tema som går i svart, vitt och rött. Ett handmålat havsmonster vilar på botten av chassit och tentakler slingrar sig upp över chassits glasrutor. Det blir en känsla av akvarium som gör det möjligt att se insidan och dess detailer. 

The legend talks about a mythical creature prowling beneath the waves... Kraken takes inspiration from the most legendary and feared monster reigning in the darkness of the deep vast sea. Unleash the beast inside you and conquer on your next quest!

  

  

  

Till förmån för