Prismatch*Prismatch*


Samsung Galaxy Watch 3

Att ha koll på meddelanden, händelser och samtal gör verkligen livet enklare. Därför har Samsung utvecklat Galaxy Watch 3 till en mer intuitiv, smartare smartklocka, som också har eSIM så att du kan vara uppkopplad även när mobilen inte är med.

Galaxy Watch3 har också ett helhetsfokus på din hälsa. Steg, puls och syremängd i blodet mäter du enkelt. Liksom perioder av lätt och tung sömn. Så att du får en bild av din stressnivå. Och med appen Samsung Health Monitor kan du nu enkelt mäta både blodtryck och EKG**.

Galaxy Watch 3 är också en del av din personlighet. Den sofistikerade designen, med de smakfulla färgerna och möjligheterna att hitta en urtavla som matchar din outfit, eller humör, gör den dessutom till en mångsidig accessoar för alla stilar.

 

 

Tillbehör Galaxy Watch 3 

 

 

 

**Kräver en Galaxy smartphone Android 7.0 eller högre och fungerar endast med en Galaxy Watch3 eller Galaxy Watch Active2.  För att säkerställa noggrannhet måste användarna kalibrera sin enhet minst var fjärde vecka. Användare bör mäta sitt blodtryck  vid vila, precis som vid traditionell blodtrycksmätning med manchett. Blodtrycksmätningen eller Samsung Health Monitor-  appen kan inte diagnostisera högt blodtryck, andra tillstånd eller kontrollera tecken på hjärtinfarkt. Det är inte tänkt att ersätta  traditionella diagnos- eller behandlingsmetoder av kvalificerad vårdpersonal. EKG-inspelningen eller Samsung Health  Monitor-appen letar aldrig efter tecken på hjärtinfarkt. Det är inte avsett att ersätta traditionella metoder för diagnos eller  behandling.