Prismatch*Prismatch*

Xperia™ X Series – Alltid ett steg före

Snabbt autofokus

Med Xperia™ X Series kan du fånga motivet mitt i rörelsen med fantastisk skärpa. Den speciella trackning tekniken Predictive Hybrid Autofocus gör att kameran följer motivet och förutser rörelser. Med hjälp av detta kan du fånga de mest oväntade ögonblicken med enastående precision. Den korta responstiden gör dessutom kameran till Sonys snabbaste hittills, och Exmor RS™-sensorn gör att du kan ta bättre bilder även i svagt ljus oavsett om du tar selfies eller bilder med huvudkameran.

Det smartaste batteriet hittills

Vid normal användning håller batteriet i upp till två dygn* på en laddning, men Xperia™ X registrerar också batteriets belastning och temperatur och kan på så sätt ladda det optimalt varje gång. Den nya tekniken Qnovo Adaptive Charging gör att du kan ladda mycket mer på kortare tid och samtidigt förlänga batteriets livslängd.

Ny design för ett perfekt grepp

Den nya designen har optimal form och ligger perfekt i handen. Resultatet är en 5-tums display med rundade glaskanter och baksida utan några skarvar. En design som gör din Xperia™ X lika naturlig att hålla i som den är behaglig att titta på.

YouTube Video -
YouTube Video -
YouTube Video -

Upp till två dagars batteritid*

Batteritiden är uppmätt med hjälp av Sony Mobile Communication ABs användarprofil för smartphones som blev definierad i september 2014 och representerar en vanlig smartphoneanvändare som inkluderar men inte är begränsad till samtal, SMS, surf, sociala medier, spel, musik, fotografering, bildvisning, videoavspelning online, videoinspelning och avspelning. 

Glöm inte tillbehören