Prismatch*Prismatch*

Powered by ASUS
Skräddarsydda system med pålitlig prestanda, skapade för gaming

Powered by ASUS består av färdigbyggda system framtagna i samarbete mellan ASUS och Nordens främsta datortillverkare. ASUS PBA-datorer är byggda med prisbelönta ASUS-komponenter och systemen är några av de bästa som finns att köpa. Stor vikt läggs på att hitta komponenter som passar tillsammans, komponenter som är proportionerliga både till stil och prestanda för att skapa en perfekt balans. Varje system måste även godkännas, inte bara av oss själva, utan även av ASUS - endast då kan datorn få märkningen "Powered by ASUS"

Nu lanseras en helt ny uppsättning system anpassade för att möta kraven även från de allra mest kräsna gamers. Med marknadens bredaste produktsortiment inom gamingprodukter till PC är det givetvis ett naturligt steg för ASUS att erbjuda kompletta gaming-system – system som du kan lita på och vara stolt över. Med Powered by ASUS har du automatiskt ”Bragging Rights!

 

En grund att lita på

PBA-systemen använder som sagt specifikt utvalda, högpresterande komponenter som är ämnade för ett specifikt syfte, att leverera system optimerad för gaming. Systemen är byggda i robusta chassin som är handplockade för att ge ett optimalt luftflöde, samt utrymme för eventuella framtida uppgraderingar. Höga krav ställs på varje enskild komponent där den senaste generationens moderkort och grafikkort från ASUS lägger en solid grund via prestanda som kan maxa din spelupplevelse. Innovativ kyldesign via utvalda kylare gör att de värmealstrande premiumkomponenterna kan pressas till max, och smarta mjukvarulösningar gör att du kan skräddarsy datorn för att passa dina behov. Strömförsörjningsenheterna använder sig av ASUS branscherfarenhet inom hårdvara, där fläkttekniken är hämtad från ASUS allra mest avancerade grafikkort. En PBA-dator har helt enkelt allt, och lite till.

Moderkort - ASUS har varit världsledande inom moderkort i över 10 år, tack vare en ständig jakt på innovation och prestanda. Med ett ASUS-moderkort får du 27 års erfarenhet, forskning och utveckling – det blir inte bättre än så här.

Grafikkort - Med flera exklusiva kylningsteknologier och intuitiv mjukvarudesign ger ASUS grafikkort både maximal prestanda och tyst och effektiv kylning – så att du kan njuta av en fantastisk gamingupplevelse.

Strömförsörjningsenheter - ASUS & ROG strömförsörjningsenheter tar till vara på flera års branscherfarenhet inom spelhårdvara. Fläkttekniken är hämtad från ASUS avancerade grafikkort och ROG-kylflänsar säkerställer exemplarisk kylning igenom hela line-up:en.

AIO-kylare - ASUS & ROG AIO-serier levererar otrolig kylning så att de kraftfulla, men värmealstrande komponenterna kan prestera på max. Ikonisk spelestetik kombinerat med visuella effekter kan ta ditt bygge till nästa nivå.