Samsung Galaxy A52 | A72 

A för kristallklara perspektiv

A för en snabb och pålitlig följeslagare

A för en pålitlig följeslagare

Samsung Galaxy A72

A för kristallklara perspektiv

När en kamera är mer än en kamera. Galaxy A72 är utrustad med fem skarpa kameror som samarbetar och hjälper dig att ta ännu bättre bilder och filmer. Huvudkameran på 64 MP och optisk bildstabilisering låter dig ta bilder med knivskarp skärpa, även när ljuset är sämre. Makrokameran fångar det lilla i det stora och öppnar upp en helt ny värld.

Samsung Galaxy A52 5G

A för en snabb och pålitlig följeslagare

Samsung Galaxy A52 5G är alltid med, redo för att göra ditt uppkopplade liv smartare och roligare¹. Snabb, kraftfull och med ett yttre som både tål att visas upp och att vara med överallt, alltid – Galaxy A52 5G är extra förstärkt för att stå emot vatten och damm². Och med ett kraftfullt batteri är du alltid redo för nya upplevelser.

Samsung Galaxy A52

A för en pålitlig följeslagare

Samsung Galaxy A52 är alltid med, redo för att göra ditt uppkopplade liv smartare och roligare. Snabb, kraftfull och med ett yttre som både tål att visas upp och att vara med överallt, alltid – Galaxy A52 är extra förstärkt för att stå emot vatten och damm¹. Och med ett kraftfullt batteri är du alltid redo för nya upplevelser.

Tillbehör för A72