YouTube Video - Gaming KV  QN90B 1600x600

Make more of your gaming

Spela bättre med Neo QLED, TVn framtagen med gaming i åtanke! Med optimerade inställningar och knivskarp bildkvalitet även i snabba sekvenser tar TVn din spelupplevelse till nästa nivå.

De fem bästa spelfunktionerna

Gaming TV funksjoner

Upptäck de högpresterande spelfunktionerna som gör Samsung Gaming TV till en prisvinnare fem år i rad.

Samsung awards

Hitta din TV:

Funktionerna som maxar din gaming

Monitorprestanda i TV:n med 4K@144Hz (HDMI 2.1)

Enastående rörelseskärpa i 4K@144Hz även i de snabbaste sekvenserna och via alla 4 HDMI-portar.*

*4K@144Hz gäller 43" & 50” QN90B samt QN95B.

Spela direkt i din TV – utan konsol

Nu kommer flera välkända moln-baserade speltjänster erbjuda appar direkt i Samsung Smart Hub. Med ett abonnemang hos din spel-leverantör, kan du nu med en app spela moln-baserade spel direkt i TV:n Anslut en kompatibel spelkontroll, logga in och sätt igång!

Superjämn grafik och optimerad bild

Med certifierad AMD FreeSync Premium Pro™ får du mindre tearing och stuttering tack vare en uppdateringsfrekvens synkad till din GPU, med stöd för HDR. VRR ger en superjämn grafik för äkta spelvinnande prestanda.*

*FreeSync™-teknologin reducerar input lag, med mindre tearing och stuttering. VRR (Variable Refresh Rate) gör att spelenheten levererar optimal bild i varje scen.
S95B = FreeSync Premium, QN700B = FreeSync™.
FreeSync™ är inte tillgängligt på Q60B/Q6XB-modeller och 50" Q80B.

Bredare bild, större upplevelse

Bildförhållandet 21:9 och 32:9 ger dig den extra skärmvidden du behöver för att maximera spelupplevelsen. Optimera inställningarna med Game Bar och justera ljud och bild i realtid.*

*Funktionens tillgänglighet varierar beroende på din anslutna spelkonsol eller speldator.

Synkade högtalare som följer varje rörelse

När TV:ns alla högtalare samarbetar med högtalarna i din Q-Soundbar finns det inget som kan undgå dig. Med en modell med Dolby Atmos och DTS:X får du ett 3D-ljud som kan höras från alla håll, till och med precis ovanför dig.

Reagera snabbare med spelvinnande prestanda

Glöm bildstörningar och upplev suveräna HDR-detaljer med ALLM och input lag ned till 5.8ms.*

*Input lag mäts i interna testmiljöer och kan variera beroende på spelinställningar och specifika förutsättningar. Typiskt input lag: mindre än 10ms.

Stor skärm - maximal spelupplevelse

För att få ut det mesta av nästa generationens spelgrafik behöver du en stor skärm. Låt dig uppslukas av häpnadsväckande realism med en Neo QLED TV på 75 tum eller mer. En större skärm innebär mer detaljer, mer djup och roligare upplevelse när ni är flera som spelar!

Plats för walkthroughs och spel samtidigt

Med Game Multi View kan du spela spel på ena delen av skärmen medan skärmens andra halva visar en video. Det gör att du till exempel kan se walkthroughs av svåra spelmoment eller följa din favoritstreamer utan att avbryta ditt eget spelande.*

*Tillgängligheten av Multi View kan variera beroende på bildkällans upplösning och uppdateringsfrekvens, t.ex. vid användning av Game mode.

Knivskarp bildkvalitet i stilren design

Med sin tunna ram som sitter närmare väggen är någonsin är Neo QLED lika vacker som den är kraftfull.

Rustad för mörkret

Med hjälp av Neo Quantum Processor lyfter Dynamic Black Equalizer fram detaljer som annars skulle varit gömda i mörkret. Det gör det lättare att se objekt och konturer i mörka scener. En superkraft för att regera i vilket spel som helst.