OBS! Denna sida syns bäst i Internet Explorer 2 eller Netscape, i upplösningen 800x600

 

 

 ÅRETS FETASTE DATA ÄR HÄR! 

 

 

Vi (åter) lanserar nu ett kraftpaket till dator! Vi har hittat hundratals maskiner i ett dammigt hörn på lagret som snart finns till försäljning.

Är du less på att jaga efter den senaste hårdvaran 2021? Nu har vi har toppenprylar från back in the days, 1996 -året när Komplett startade!


Är du trött på att Doom hackar? Vill du vara redo för lanseringen av Quake? Med Intels nya kraftpaket till processor, Pentium 133 MHz, får du ordentligt med muskler i boxen och är redo för framtidens alla spel!

Processorn är kompatibel med x86-standarden och moderkortet den sitter på kan uppgraderas med olika expansionskort och du kan även montera en processor från Cyrix. Eller varför inte en K5-processor från Advanced Micro Devices? 

Kombinerat med ett galet snabbt Matrox Mystique med hela 2 MB grafikminne och stöd för 3D-funktion, får du verkligen pixlarna att flyga. Med kraften i detta grafikkort är du även redo för uppföljaren till Duke Nukem 3D!

Med internminnet på hela 16MB!! kan du multitaska hela dagen lång. Här kommer du aldrig behöva uppgradera med mer minne.


Ljudkortet Sound Blaster 16 och inbyggd CD-ROM-enhet gör att du kan njuta av musik i din PC och ta del av all multimedia på marknaden. På en CD-skiva får du plats med massa mer data än vad som ryms på en diskett. Detta är framtidens lagringsmedia! 

 

Missa inte ett kap på gårdagens hårdvara till pangpris!! 💥