Prismatch*Prismatch*

Roborock S7

Roborock S7 har sonisk teknik för djupare, smartare rengöring som tar mindre tid än någonsin förr. S7 har en ultraljudsfunktion för igenkänning av mattor, en gummiborste, en mopp som lyfts automatiskt och, snart, en dockningsstation med autotömning.

S7 har flera nyskapande funktioner som förbättrar städningen:

  • Sonisk moppteknik håller dina golv skinande rena även när smutsen har torkat
  • En avancerad flytande borste helt i gummi som innebär mindre trassel
  • Automatisk funktion som lyfter moppen så att städroboten kan gå mellan mattor och andra ytor på ett smidigt sätt

Nästa generations borstdesign

En viktig uppgradering för S7 är att den har en borste helt i gummi. Borsten är mer slitstark och ger jämnare städning samtidigt som den minskar risken för hårtrassel. Borsten hjälper till att dra ut smuts djupt under ytan samtidigt som den är skonsam mot parkett och andra golvytor.

Sonisk moppteknik

VibraRiseTM är en nyhet för robotmoppar. Ny sonisk moppteknik gör det möjligt att moppa golven mer noggrant än någonsin, samt suga upp smuts och lera som har torkat, vilket andra robotdammsugare inte klarar av.

Fullständig kontroll

S7 har ännu mer avancerad kartläggning med förbjudna zoner, zoner som inte får moppas och osynliga virtuella väggar. Du kan anpassa sugstyrkan, den soniska vibrationsstyrkan, vattenflödet (inklusive en extra intensiv moppinställning för områden som är svåra att rengöra) och andra funktioner för varje rum i ditt hus.

Populara produkter