Tillbehör – en del av paketet

I de flesta fall behöver man någon form av tillbehör för att kunna använda sin elektronikprodukt fullt ut. En PC ska gärna ha en mus och tangentbord, gamern vill ha ett gamingheadset och en modern mobiltelefon kan knappast anses vara komplett utan ett par hörlurar.

Sådana tillbehör är det idag svårt att ge nytt liv efter att man använt dem en längre tid och de kan därför inte flexas och bytas in på samma sätt som huvudprodukten.

Vi vet däremot att det för dig som kund är smidigast att kunna beställa tillbehören samtidigt som produkten de ska användas till, och på så sätt få allt på en och samma faktura.

Vi erbjuder därför att köpa hörlurar, tangentbord och alla andra produkter som inte kan flexas, genom en fördelaktig avbetalningsplan som kan bakas in i totalpriset när du beställer med Komplett FLEX.

Du betalar alltså tillbehören i samma lugna takt som du betalar FLEX-produkten. den enda skillnaden är att du inte kan byta in tillbehören mot nya.

Om du skulle föredra att betala för tillbehören direkt kan du enkelt välja detta i kundvagnen i samband med att du beställer.

Observera att vi inte klassar datorskärmar som tillbehör, de har ett restvärde även efter att de använts så dessa kan du FLEXa på samma sätt som datorn. Produkter som Airpods däremot, de vita Apple-lurarna som används till iPhone, räknas som tillbehör.