Prismatch*Prismatch*

 

Trygghetsavtal!

Den förväntansfulla glädjen man ofta får när man skaffat sig något nytt och fint på elektronikfronten, följs ofta av en nervös rädsla för att något ska gå sönder.

Det är bra att vårda sina dyra produkter men du har antagligen annat att oroa dig om än att behöva gå runt och vara rädd för t.ex. ett inbrott.

Därför erbjuds du att lägga till ett trygghetsavtal som en del av Komplett FLEX-paketet. Trygghetsavtalet är en prisvärd försäkring som då läggs till på din månadsfaktura på samma sätt som produkten du flexar.

Läs mer om villkoren för Trygghetsavtal här >

Priset är såpass lågt att det knappt märks av i plånboken, det du däremot känner är att det hjälper mot stressen. Trygghetsavtalet täcker de flesta typer skador, från tapp- och stötskador till vätskeskador och blixnedslag. Det täcker stöld vid inbrott i hemmet eller fastmonterad utrustning i bilen och den gäller över hela världen, dygnet runt, även under flytt.

Blir FLEX-produkten skadad reparerar vi den, är den stulen eller visar sig omöjlig att åtgärda skickar vi dig en ny (alternativt ett Komplett-presentkort i de fall där vi inte kan leverera en likadan eller likvärdig ersättare).

Gamingdatorer såväl som laptops, surfplattor ljudanläggningar, smarta hem-lösningar och de absolut flesta Komplett FLEX-produkterna reparerar och ersätter vi utan att det kostar dig något!

Undantaget är smarta mobiltelefoner, som har en mindre självrisk på 499:-.

Ytterligare en fördel med trygghetsavtalet i Komplett FLEX är att nyttjandeavdraget är noll. Ersättningen för en förstörd produkt blir alltså inte lägre desto äldre den blir.

Trygghetsavtalet väljer du till du till samtidigt som du sätter ihop ditt Komplett FLEX-paket, och totalsumman på paketet – alltså månadsbeloppet du betalar – visas innan du bekräftat beställningen. Du kan då obekymrat börja använda dina FLEX-produkter.