Prismatch*Prismatch*

 

Så kommer du i gång med Komplett FLEX

Det blir inte smidigare än med Komplett FLEX. Så här kommer du igång så att du snabbt och enkelt kan få den nya tekniken du vill ha.

Med Komplett FLEX är det superenkelt att uppgradera eller skaffa sig den senaste tekniken, för FLEX tillkommer ingen startavgift och du kan välja bland 1000-tals produkter. Så här kommer du i gång!

Komplett FLEX är tillgängligt för produkter från flera av de mest populära produktkategorierna och leverantörerna. Vi lägger löpande till nya produkter så håll koll!

 

 

Tillgängligt nu 

Kommer snart

Mobiltelefoner Apple, Samsung, OnePlus Xiaomi, Huawei
Datorer Komplett-PC, Acer, ASUS, Lenovo MSI, Samsung, Huawei, Razer
Surfplatta Apple, Samsung Huawei
Smartwatches Apple, Samsung Garmin, Fitbit, Huawei
Datorskärmar Samsung, ASUS LG, Acer, AOC
Spelkonsoler Nintendo Sony, Microsoft

 

När du hittat produkten du önskar är det enkelt att klicka sig vidare. Det är bara att spana efter den stora blå knappen där det står «Köp med FLEX». Du finner den under «LÄGG I KUNDVAGN». Knappen informerar också om hur mycket du kommer betala i månaden och direkt under denna finner du också information om när du kan uppgradera till en ny produkt samt en länk till ytterligare information.

Väljer du «Köp med FLEX» hamnar produkten i kundvagnen, precis som vanligt. Du kan välja att fortsätta handla, lägga till ett trygghetsavtal om du så önskar eller att gå vidare till kassan för att beställa.

Många vill fortsätta att handla eftersom de också behöver diverse tillbehör. En dator ska ofta ha en mus och tangentbord, gamern vill ha ett par gaminglurar och en ny telefon kan knappast anses komplett utan ett par hörlurar

Sådana tillbehör är det idag dock svårt att ge nytt liv efter att man använt dem en längre tid och de kan därför inte FLEXas och bytas in på samma sätt som huvudprodukten. Vi vet däremot att det smidigaste för dig som kund är att kunna beställa tillbehören samtidigt som produkten de ska användas till, och på så sätt få allt på en och samma faktura.

Vi erbjuder därför att köpa hörlurar, tangentbord och alla andra produkter som inte kan FLEXas, genom en fördelaktig avbetalningsplan som kan bakas in i totalpriset när du beställer med Komplett FLEX.

När du är i kundvagnen kan du naturligtvis ändra dig om du hellre skulle vilja betala kontant för produkten. Eller tvärtom, för den som valt «LÄGG I KUNDVAGN» men hellre vill FLEXa. Du kan enkelt välja mellan dem genom knapparna "Köp nu" och "Flex" som du hittar direkt under informationen om vilka produkter du har i din kundvagn.

När allt är i sin ordning är det bara att gå vidare till kassan där du enkelt upprättar FLEX-avtalet och vips är produkten på väg till dig. Som alltid kan du antingen få det levererat till ett ombud eller direkt hem.