Prismatch*Prismatch*

 

 

 

Vi är nordens största PC producent och tillverkar över 40 000 skräddarsydda datorer varje år. Vi ser alltid till att våra modeller är uppdaterade med den senaste tekniken, men om du skulle vilja byta något så finns det en rad olika kategorier med flera olika val av exempelvis grafikkort, processorer, och chassin.

När vi har tagit emot din beställning så blir den tilldelad en dedikerad tekniker som sedan bygger din dator ifrån början till slut. När datorn är färdigmonterad testar vi naturligtvis datorn utförligt för att se att allt är i toppskick och därefter installeras den senaste programvaran och drivrutiner så att du kan börja använda datorn direkt vid leverans.

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla våra Komplett PC och det finns flera olika leveranssätt. Det vanligaste leveranssättet är ett vanligt postpaket som levereras till närmsta postombud, men vi erbjuder också hempaket som levereras direkt till dörren. Tillgängliga leveranssätt kan skilja sig mellan olika modeller och det beror på att de kan vara olika stora och väga olika mycket, men du kommer att kunna se vilka leveranssätt du har att välja mellan innan du slutför din order.

Vi hjälper dig gärna och finns alltid tillgängliga för dig om du skulle ha några frågor. Du är välkommen att kontakta oss om du vill ha köpråd innan du beställer, efter du har beställt eller om du skulle behöva ha hjälp med en dator som du redan har fått levererad. I dagsläget går det att nå oss via telefon, e-post, och chatt. Kontaktuppgifter finner du nedan.

Öppettider telefon och chatt
Måndag-Fredag: 09:00 - 17:00


E-post
www.komplett.se/kundservice/Kontaktformulaer