Samsung Galaxy S22 Series 

S22 Ultra

S22+ och S22

Skapad för att flytta gränser.

Precis som du. Med Galaxy S22+ och S22 tar Samsung foto och video till en helt egen nivå. För din skull och din rätt att alltid ha bästa förutsättningarna för roligare dagar och nätter. Den nya ljuskänsliga sensorn gör det omöjliga möjligt. Alltid knivskarpt. Alltid som det var på riktigt, när du var där. Äg natten – filma och fota som att det var på dagen. Designad för att både synas och användas, alltid.

Fri från gränser. Fylld med möjligheter.

Kreativ. Kraftfull. Produktiv. Nya Galaxy S22 Ultra sätter en helt ny och högre standard – din standard. Snabbare och med längre batteritid. Ihop med S Pen och en kristallklar och ljusstark skärm raderar den gränserna för produktivitet och kreativitet. Och med en kamera som filmar och tar enastående bilder i både ljus och mörker, är världen din att upptäcka, uppleva och dela. Allt i en slimmad design där varje detalj äruttänkt för att bilda en modern och tidlös helhet.

Tilbehör S22 

Tilbehör S22+  

Tilbehör S22 Ultra  

YouTube Video - Unveiling Galaxy S22 | S22+ with Bridgerton & Netflix | Samsung
YouTube Video - Galaxy S22 Ultra: Unveiling | Samsung

Få Galaxy Buds Pro på köpet

Gör så här:

  1. Registrera ett Samsung Account².
  2. Öppna Samsung Members appen på din nya Galaxy S22 senast den 30 april 2022. Gå till ”Utforska” och sedan ”Förmåner” uppe till vänster i appen och välj den aktuella kampanjen. Notera att det kan ta upp till fem (5) arbetsdagar innan erbjudandet syns i appen.
  3. Tryck på knappen ”Ta del av erbjudandet” för att komma till registreringssidan där du kan medverka i kampanjen genom att ladda upp ditt kvitto samt ange fullständigt namn, e-postadress, leveransadress och serienummer på din Galaxy S22. Vänligen notera att hantering av registrering och utskick av kampanjprodukt sköts av en tredjepartsleverantör, Veddesta Distributions AB.
  4. Efter registreringen har genomförts får du ett bekräftelsemejl till din e-postadress kopplad till ditt Samsung Account.
  5. Uppgifterna granskas sedan manuellt av Veddesta. Vid godkänd registrering skickas kampanjprodukten av Veddesta efter cirka 30 dagar, helgfri vardag till angiven adress. Uppmärksamma att i den mån en kampanjprodukt tillfälligt tar slut i lager kan kampanjprodukten komma att skickas senare än efter 30 dagar.
  6. Det är enbart möjligt att använda erbjudandet en (1) gång per giltig enhet som uppfyller kampanjkraven. Vid frågor angående kampanjen kontakta Samsung kundsupport på 0771-40 30 20 eller besök samsung.com/se/support/offer.

 

  1. Erbjudandet gäller vid köp av Galaxy S22/S22+/S22 Ultra (SM-S901/SM-S906/SM-S908) t.o.m. 24 februari 2022. Erbjudandet måste utnyttjas 9 feb -30 april 2022 i Samsung Members app. Erbjudandet gäller endast för Galaxy Buds Pro i färgen svart, värde ca 2 490 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, gäller 1 gång per enhet vid uppvisande av kvitto och enbart för köp under kampanjperioden. Endast leverans inom Norden. Se fullständiga villkor här: www.samsung.com/se/offer/S22-redeem.
  2. Registrera ett Samsung Account genom att gå till ”Inställningar” → ”Konton och säkerhetskop.” → ”Konton” → ”Lägg till konto”. Har du redan ett Samsung Account kan du logga in direkt med det. Särskilda villkor gäller för Samsung Account.

Tilbaka till toppen.