Prismatch*Prismatch*

Nu lanserar vi Komplett NFT - Metaverse edition!

När vi, mänskligheten, inom kort tar klivet från den verkliga världen (IRL) och äntligen börjar leva våra liv i “the metaverse” så står din Komplett-PC redo!

Komplett har under årtiodnen byggt hundratusentals gamingdatorer och vi vågar påstå att vi är experter på området. Men fet prestanda, att vara först med den senaste tekniken och massa nöjda kunder håller inte måttet i “the metaverse”. Där behövs något mer och här ser vi att Komplett-PC NFT fyller tomrummet.

Idag lanserar vi våra egna gamingdatorer, Komplett-PC, som NFT! Dessa kan du enkelt ta med dig in i “metaverse”. Fyll på din crypto-plånbok, dra på dig VR-brillorna, så ses vi på andra sidan!

Komplett aF0X Epic Gaming NFT

Är det en Komplett-PC som ser ut som en apa?
Nej, det är räv! Komplett med rödfärgade lampor, en slug processor och givetvis ett RTX 3080 -grafikkort. “Bästa datorn, 5/5 -FoX “news” “

381 337 kr

Komplett aMUSED PRIMATE Epic Gaming NFT

Över millen är inga problem när “pappa betalar”. Perfekt att ta med till nästa, tråkiga, möte på Yachtklubben. Grafikkortet är ur vår egen premium-lineup med extra mycket fräs. Vi garanterar upp till 999MH/s! Katten Bamse’s mössa ingår såklart.

1 337 000 kr

Komplett aZATHOTH Eldritch Gaming NFT

Neotokyo så det sprutar ur öronen. Så mycket neon och färger som skär sig så det kittlar i magen. En fullutrustad dator med ett slajmigt RTX 3080 -grafikkort och tentakler som skulle göra självaste Algernop Krieger avundsjuk.

0 118 999 kr

 

 

 FAQ 

 

Köper jag en PC?

Nej, du köper en NFT av en Komplett-PC.

Vilket grafikkort sitter i?

GeForce RTX 3080 (V1),  alltså inte LHR-versionen. Så att du i metaverse kan minea virtuella coins som du kan låtsas handla konst för. Typ som Monopol-pengar.

Köper jag ett RTX 3080?

Nej, du får köpa bilden av en Komplett-PC som har ett RTX 3080-grafikkort.

Så… jag äger bara bilden?

Nej, alltså… du äger “kvittot” av bilden av en Komplett-PC. Som att du köper mjölk på Ica och du får bara kvittot. Fast du får inte ens kvittot men du får löftet om att det finns i en “block-chain”.

Vad är en NFT?

Förenklat är en NFT ett bevis på att du, typ, äger ett digitalt konstverk. Du äger rätten att få skryta på internet om att du köpt en bildfil, som vem som helst kan kopiera.

Hur fungerar det?

Enkelt. Du skickar oss massor* “pengar” från din Bitcoin, Etherium eller Doge-coin wallet. Därefter får du en länk med ett digitalt “certifikat” som “bevisar” dess “äkthet”.

* Vi ger 10% rabatt om du mineat fram dina coins med ett grafikkort köpt under 2020-2021.

Din PC i metaverse?

Vill du kunna betrakta din Komplett-PC inne i “metaverse” ? Njuta av dess 2D-prakt i en virtuell värld? Hänga den på en virtuell vägg och visa upp den för alla, inklusive Carl Bildt? Grattis, nu kan du detta! Ta med dig datorn in i framtiden!

Fattar du inget?

Vissa hävdar att NFT och metaverse är “the second coming of Jesus” och det bästa sedan fabriksöverklockade brödrostar. Andra förstår absolut ingenting av detta. Och vi hör nog till den senare kategorin. Vilken tillhör du? Diskutera i små grupper i kommentarsråden på Facebook.