TV anpassad efter din livsstil

Upplev fängslande bildkvalitet, innovativ design och hemmabiolösningar utan krångel, både i hemmet och utomhus. Med marknadens bredaste sortiment har Samsung något för alla.

Design och funktion i ett

Kvalitet är hjärtat i alla våra produkter. Med Samsung får du innovativ design och framstående kvalitet såväl på utsidan som inuti. Utformade för att passa ditt sätt att se på TV har Samsung modellerna för varje rum och varje tillfälle, vare sig du vill ha en TV som sticker ut, eller smälter in i din inredning.

 

The Frame

TV:n som kan anpassas till din personliga stil. Välj bland tusentals konstverk i Art Store och låt The Frame smälta in i rummet var du än placerar den.

Läs mer.

 

The Serif

Med sin unika design blir The Serif en del av inredningen, utan att tumma på kvaliteten. En TV formgiven för att sticka ut, som står lika bra på egna ben som på TV-bänken.

Läs mer.

 

The Terrace

Filmkväll på uteplatsen, året om. Utomhus-TV:n The Terrace tar underhållningen ut i det fria. Bara du sätter gränserna.

Läs mer.

 

The Sero

Liggande, stående och via mobilen. Med roterande skärm och smart skärmdelningsfunktioner ger The Sero dig video och TV precis som du vill.

Läs mer.

 

The Premiere

Tänk större. The Premiere är laserprojektorn som omvandlar vilket rum som helst till en biosalong. Placera den vid en vit vägg och upplev storbild i 4K.

Läs mer