Prismatch*Prismatch*

En TV för varje plats och livsstil

Utforska Samsung Lifestyle TV och hitta modellen som passar just ditt hem och din livsstil. Addera design och stil med The Frame eller The Serif, eller upplev mobilen på TV med The Seros roterande skärm. Njut av större bild direkt på väggen med 4K-laserprojektorn The Premiere, ta med underhållningen på storbild när och var du vill med The Freestyle, eller ta filmkvällen till altanen med utomhus-TV:n The Terrace.

Varför Samsung TV?

Upplev en smartare TV med fantastisk bildkvalitet var du än är, vad du än tittar på. Samsungs unika QLED-teknologi ger dig skarpa detaljer, djupa kontraster och mängder av färgnyanser, i alla ljusförhållanden. Med smarta funktioner och en stilren design utformad efter dina behov, vill Samsung ge en exceptionell TV-upplevelse för alla, även för dem med med syn-, hörsel- eller färgseendevariationer.

Make more of your home

Låt ditt hem vara lika unikt som du med design och inredning som speglar din livstil. Vill du att TV:n ska bli en del av dina möbler eller ska den smälta in med konsten? Upptäck TV:n som passar just dig.

YouTube Video - Samsung Serif SE

The Frame

TV when it’s on. Art when it’s off.

Med The Frame får du det bästa av två världar. Fyll dina väggar med konst och njut av underhållning i QLED-kvalitet. Den nya matta skärmen ger konsten en ännu mer realisitisk känsla och den smala designen låter dig placera The Frame fantastiskt nära väggen.

Läs mer

The Serif

Unique and iconic design

En lättplacerad TV formgiven som en möbel som är lika vacker åt alla håll. Förundras av den ikoniska I-formen signerad design-bröderna Bouroullec och slipp störande reflektioner med den nya matta skärmen.

Läs mer

Anpassa med tillbehör

Anpassa The Frame till din inredning och se TV:n smälta in bland resten av dina tavlor med hjälp av ramar i olika färger och texturer. Vilken ram väljer du till din The Frame?

Läs mer

Stort ljud för stora upplevelser

Storartade ljudupplevelser i snyggare design än någonsin. Njut av ett rent surroundljud med kraftfulla högtalare i smala och stilrena soundbars som passar din inredning.

Läs mer

Make more of your entertainment

Underhållning precis som du vill uppleva den. Upptäck TV-innovationerna som ger dig en större underhållningsupplevelse, vare sig du vill se mobilinnehåll i vardagsrummet eller storfilm på semesten.

YouTube Video - Samsung The Freestyle SE
YouTube Video - Samsung THE SERO SE

The Freestyle

Entertainment wherever you go

Miniprojektor i Full HD för storbildsupplevelse – var som helst, när som helst. Med snabb uppstart och automatisk optimering på bara en sekund är du alltid redo för storslagen underhållning.

Läs mer

The Sero

Mobile entertainment, better on TV

En TV för den mobila generationen – streama direkt från dina favoritappar eller visa eget mobilinnehåll både horisontellt och vertikalt. Imponeras av de kraftfulla inbyggda högtalarna och se allt innehåll komma till liv större och i fullskärm.

Läs mer

Make more of social gatherings

Få ut mer av varje tillställning med TV-underhållning ute som inne. Samla vännerna och upptäck modellerna som gör filmkvällarna bättre och grillfesterna roligare.

YouTube Video - Samsung The Terrace SE
YouTube Video - Samsung The Premiere SE

The Terrace

Take your entertainment outside.

Väderskyddad utomhus-TV utrustad med QLED teknologi. Framtagen för dig som vill se på TV samtidigt som du njuter av uteplatsen. Samla vännerna och streama sommarens sport och underhållning med strålande ljusstyrka och minimalt med störande ljusreflektioner.

Läs mer

The Premiere

Experience what you love with 4K laser

Högpresterande laser-projektor som levererar ljusstark och högupplöst bild i upp till 130”*, med Samsung Smart Hub och ett brett utbud av appar och tjänster. Sätt projektorn nära väggen och fängslas av färgstark bild och ett imponerande stot ljud.