Prismatch*Prismatch*

Sony WF-1000XM5

Den bästa brusreduceringen och fantastisk ljudkvalitet

Sony WF-1000XM5 levererar den bästa brusreduceringen*, förstklassig ljudkvalitet, vår bästa samtalskvalitet någonsin**, en ytterst bekväm design och de senaste funktionerna för att uppgradera ditt lyssnande.

WF-1000XM5 är mer än bara en uppgradering. Sony har förbättrat alla aspekter av öronpropparna, från brusreducering och ljudkvalitet till användarvänlighet och design. Med WF-1000XM5 får du ett utmärkt helhetspaket.

Den bästa brusreduceringen*

WF-1000XM5 har banbrytande teknologi för att leverera förstklassig ljudkvalitet och den bästa brusreducerande prestandan på marknaden. De innehåller två egenutvecklade processorer som avbryter mer externt brus än någonsin, en ny högpresterande drivenhet, dubbla återkopplingsmikrofoner och innovativa Noise Isolation Earbud Tips för en stabilare passform. Brusreducerande bearbetning i realtid kan optimeras för att ge bästa prestanda för din miljö, så att du får en personlig, optimerad upplevelse var du än lyssnar.

Häpnadsväckande ljudkvalitet

Tack vare vår nya Dynamic Driver X, en specialdesignad drivenhet för bred frekvensreproduktion, kommer du att uppleva rikare sång och förbättrade detaljer.

Membranstrukturen kombinerar flera olika material för kupolen och kanten på öronpropparna, vilket ger låg distorsion och tydlig ljudkvalitet.

Designad för mindre distorsion. Vi har kombinerat vår HD-brusreducer

Sonys bästa samtalskvalitet någonsin**

Tack vare en AI-baserad brusreduceringsalgoritm baserad på DNN-bearbetning (Deep Neural Network) och benledningssensorer kommer din röst att vara tydlig och naturlig, även i en bullrig miljö. Om du är utomhus kommer strukturen för vindbrusreducering att minimera eventuella vindpip, så att du alltid vet att du kommer att höras.

Liten och vackert designad

Med en förbättrad, glansig textur och en lyxigare känsla, passar WF-1000XM5 bekvämt i dina öron samtidigt som externa ljud hålls ute.

Hörsnäckorna förkroppsligar en form som perfekt matchar det mänskliga örat med en ergonomisk design för en mer stabil passform. Vi har designat dem med hjälp av omfattande information om öronform som samlats in sedan vi introducerade världens första in-ear-hörlurar 1982. Dessa hörsnäckor ger också en bekväm passform och bättre ljudisolering.

YouTube Video - Sony WF 1000XM5 Product Video

*Från och med den 10 april 2023. Enligt forskning från Sony Corporation, mätt med JEITA-kompatibla riktlinjer på marknaden för brusreducerande hörlurar i verkligt trådlös stil.

**Från och med den 26 juni 2023. I verkligt trådlösa hörlurar.