Prismatch*Prismatch*

Intono DAB-radio - fantastiskt ljud till rimligt pris

Intono Home Radio

Med Intono hemradio kan du lyssna på radio via DAB, DAB+ och FM.  Anslut till dina enheter via Bluetooth eller kabel och njut av din favoritmusik med kraftfull och superb ljudkvalitet.

En solid och snygg radio som med dess snyggt lackerade finish passar väl in i alla rum i huset.  En kraftfull högtalare med dedikerad diskant ger dig en mycket bra ljudkvalitet och radion har både DAB/DAB+ och FM RDS-funktioner.

Intono DAB+-radio

Intono levererar bra ljud till rätt pris. Intono Travel Radio är liten nog att bära med sig, men kan spela hög volym med bibehållen ljudkvalitet.

 

Det uppladdningsbara batteriet håller i timmar, och den inbyggda laddaren laddar upp batteriet så fort du är hemma och har strömkabeln inkopplad. Beroende på hur du använder radion håller batteriet olika länge. Via FM eller DAB-radio håller batteriet längre än om du spelar musik via Bluetooth.

Utöver Bluetooth-anslutning har radion även väckarklocka och lagring av dina favoritstationer.

Intono DAB+-radio

Utdrag från testresultaten : " Oavsett om jag vill lyssna på radio eller musik från mobilen via Bluetooth så använder jag bara en knapp. Som reseradio låter den fantastiskt! Allt låter kristallklart tack vare öppna övertoner, och den har lika bra tryck i basen som de bästa konkurrenterna. "

YouTube Video -