Red Dead Redemption 2 till PC

Äntligen är tiden här, ett av de bästa spelen från 2018 är på väg till PC! Den 5. november kan du följa Arthur Morgan genom den otroligt vackra och extremt genomförda världen skapad av Rockstar Games i Red Dead Redemption 2 i all den prakt som bara en speldator kan leverera! Upptäck de djupa skogarna i West Elisabeth, de stora slätterna i New Hanover eller slå dig igenom krokodilinfekterade träsk i Lemoyne med uppgraderad grafik för PC-plattformen!

PC-utgåvan av Red Dead Redemption 2 drar full nytta av en PC:s kraft för att leva upp varje hörn i denna massiva, rika och detaljerade värld, från de snöklädda topparna i Grizzly-bergen till de dammiga vägarna i Lemoyne; från de leriga butikerna i Valentine till kullerstensgatorna i St. Denis. Nya grafiska och tekniska förbättringar för djupare inlevelse inkluderar ökat renderingsavstånd för bättre navigering; belysning och skuggor av högre kvalitet för mer realistiskt ljus både på dagen och på natten; högre kvalitet på spår i snön, förbättrade reflektioner och djupare, mer högupplösta skuggor på alla avstånd; tessellaterade strukturer på träd och förbättrade gräs- och pälsstrukturer för ökad realism på alla djur och växter.

Red Dead Redemption 2 för PC kommer med HDR-stöd, förmågan att köra skärmlayouter med 4K och högre upplösning, flerskärmskonfigurationer, ultrabred screen-skärmar och högre uppdateringshastigheter. PC-utgåvan är helt klart den ultimata versionen av Arthur Morgan och van der Lindes episka värld.

Förutom alla tekniska förbättringar kommer Red Dead Redemption 2 för PC också med nytt innehåll som 3 nya Bounty Hunter-uppdrag, 2 nya Gang Hideouts, 2 nya Treasure Maps och ett nytt uppdrag; To The Ends of The Earth. Dessutom finns det flera nya vapen i spelarens del av spelet:

  • M1899 Pistol - helt ny halvautomatisk magasinladdad pistol
  • Evans Repeater - repeatergevär med hög kapacitet, tidigare endast tillgänglig i Red Dead Online
  • High Roller Revolver - utsmyckad dubbelverkande revolver, tidigare endast tillgänglig i Red Dead Online
  • Le Mat Revolver - kraftfull revolver med förmågan att skjuta hagelskott, tidigare endast tillgänglig i Red Dead Online
YouTube Video - Red Dead Redemption 2 Launch Trailer

Våra rekommenderade Komplett PCs 

Bärbara datorer perfekt till gaming 

Spelet förtjänar en bra gaming-skärm 

Lust att bygga själv? Våra rekommenderade paket 

Glöm ej tillbehöret  

 

Red Dead Redemption 2 tar dig med till vilda västern i Amerika i slutet av 1800-talet, men denna gång befinner vi oss 12 år tillbaka i tiden från tidigare spelversion. John Marston är inte längre huvudperson, du kommer istället lära känna Van der Lindes gäng. Vi följer gänget på flykt sett från Arthur Morgans synvinkel, med fokus på livet som laglös. Lagens män och belöningsjägare är hack i häl efter det misslyckade rånet och med ny och förbättrad grafik kommer du uppleva att vara mitt i striden om att överleva som laglös i USA.

Verklighetstrogen Western

Rockstar Games utlovar en häpnadsväckande värld fullspäckat med detaljer som tar dig tillbaka till slutet av 1800-talet. Njut av detaljerna i skogarna vid West Elizabeth, upplev Ambarino-fjällen, se New Hanover ta form eller fly genom träsken i Lemoyne. Ska vi tro dem som redan har testat spelet, är det mycket stämning och musik att se fram emot.

Ditt gäng

Van Der Linde och hans gäng är din närmsta familj och i den här versionen kommer du lära känna gänget bättre och bygga vänskap. Det som händer i ert camp kommer ha betydelse och dina handlingar som exempelvis att skaffa mat kommer utgöra en skillnad och få konsekvenser.

Story Mode

Det exklusiva innehållet i Special Edition består bland annat av Story Mode med tillgång till uppdrag som bankrån. Testa ny klädsel, extra vapen och få tillgång till Survivor Camp och en ny fullblodshäst. Dessutom kommer du upptäcka flera bonusar som blir en klar fördel online.