Rethink what a phone can do

Vi håller på att förändra vårt sätt att dela minnen och upplevelser. Vi gör det genom att hela tiden krossa gränserna för vad en telefon kan göra. Och det är det största som har hänt med telefoner. Någonsin.

Galaxy S7 är nyckeln till ett enklare liv och större upplevelser. Koppla trådlöst ihop Samsungs smarta klockor, musikanläggning och TV.  Tillsammans med Gear VR kan du vandra genom tid och rum utan att ta ett enda steg,  sväva fritt bland planeterna i vårt solsystem eller ta dina favoritspel till nya dimensioner. Eller återuppleva semesterresa som du filmat med Gear 360. Kanske du ser något som hände bakom dig i Rom?

 

Ge verkligheten en virtuell dimension

Nya Gear VR kan användas av vem som helst med en Galaxy S7, S7 Edge, S6, S6 Edge och S6 Edge+, och ger användaren en 360 graders sfärisk upplevelse i 3D.

Låt din fantasi nå nya höjder. Vandra genom tid och rum utan att ta ett enda steg.
Sväva fritt mellan planeterna i vårt solsystem eller ta dina favoritspel till nya dimensioner. Njut av filmer, TV och musikvideor i 3D.

Kliv in dina egna fotoalbum och njut av familjefilmer på ett helt nytt sätt. Det massiva synfältet på 101° ger en uppslukande biokänsla. Nya Gear VR bjuder på en fantastisk upplevelse tack vare den skarpa skärmen på Galaxy S7. Den virtuella verkligheten är nu ännu mer tillgänglig.

Skapa dina egen 360 filmer

Nu kan du spela in 360-grader filmer helt själv. Gear 360 är en kamera som fångar dig och din omgivning i 360 grader och skapar en helt ny filmupplevelse. Kameran fångar omgivningen från alla olika vinklar utan att gå miste om något.
Två kameralinser med 180 graders synfält vardera skapar video och bilder i 360 grader. Den ljuskänsliga objektivet ger levande och skarpa bilder som är rika på detaljer, även i svagt ljus.

Musikvideoinspelning i garaget, fjällklättring med kompisar, storstadsweekend , ditt barns första cykeltur - allt blir mycket häftigare i 360 grader.

Välj att redigera den nya 360-filmen direkt till din Samsung Galaxy S6 eller S7 och dela den med familj och vänner. Gör en vanlig dag till en oförglömlig dag - med Gear 360.

YouTube Video -

Husk tilbehøret