Många drar sig från att byta till en ny mobiltelefon och i många fall är det helt utan anledning. Vissa undviker det för att det verkar krångligt att byta ifrån det man är vad vid, och kanske är någon bara rädd för att förlora kontakter, bilder, och appar. Oavsett om du fortsätter med samma operativsystem eller väljer en ny typ av telefon kan allt innehåll på telefonen enkelt flyttas över till den nya telefonen. 

Byta till Samsung med Smart Switch

Med hjälp av Samsung Smart Switch kan du enkelt föra över innehållet från din iPhone eller Android-telefon via iCloud, iTunes, kabel, eller ett trådlöst nätverk. Genom att klicka på bilden ovan hittar du en enkel How-to-Guide för flytt från både iPhone och Android-telefon.

Byta till Apple – Flytt till iOS

Ladda ner appen ”Flytta till iOS” på din Android-telefon och överför sedan all data via ett trådlöst nätverk. Din nya iPhone upprättar ett trådlöst nätverk som du sedan hittar på din Android-telefon. Därefter skriver du in din säkerhetskod och överföringen startar mellan dina två enheter.

Byta till Sony med Xperia Transfer

Med Sony Xperia Transfer kan du snabbt, tryggt och enkelt överföra innehållet från din gamla telefon till din nya Xperia Smartphone. Allt du behöver är Sonys egna app; Xperia Transfer. Genom att klicka på bilden ovan hittar du en How-to-guide för överföring både från iPhone och Androidtelefon. 

 

TOPP 10 MOBILTELEFONER - JUST NU