Chromebook

Chromebooks är inte som andra laptops. Chromebooks körs med Chrome OS, ett operativsystem skapat av Google. Kraftig nog för att hantera det som är viktigt för dig, och designade på ett sätt som gör dem lättanvända. Se filmen nedan för att lära dig mer om det nya sättet att använda en dator, eller hitta hela vårt utbud av Chromebooks här.

Se hela urvalet av Chromebook 

 

Det här är Chrome OS

Chrome OS är det snabba, enkla och säkra operativsystemet som körs på alla Chromebook-enheter.

YouTube Video - Vad är en Chromebook?Enkel att uppgradera

Komplicera inte livet i onödan. Gör saker enklare med Chromebook.

  • Chromebook har Multiknappen. Det innebär att du kan hitta vad du letar efter snabbt, med en knapp. Till exempel filer. Och appar. Och svar online. Tryck på knappen och hitta allt du behöver – på ett och samma ställe.
  • Arbeta och spela upp till 12 timmar på en enda laddning.* Med Chromebook behöver du inte ens komma ihåg att ta med laddaren.
  • Har du inte Wi-Fi? Inga problem. Med offlineåtkomst kan du öppna de senaste dokumenten, kalkylarken, presentationerna och e-postmeddelandena.**

Inbyggd säkerhet

Med funktioner som inbyggt virusskydd och säkert stöd för flera användare skyddar Chromebook både dig och dina uppgifter.

  • Chrome OS håller olika program åtskilda på Chromebook med hjälp av sandlådor. Så även om en del av datorn får ett virus är resten skyddat.
  • Varje gång du startar Chromebook körs en verifierad uppstart i bakgrunden, vilket är en robust och smidig säkerhetskontroll som skyddar mot skadlig programvara.
  • Skydda dina uppgifter. Alla Chromebook-enheter har ett inbyggt säkerhetschip som krypterar känsliga uppgifter och skyddar dem från nyfikna ögon. Du behöver aldrig undra om din Chromebook är säker.

Redo när du är redo

Chromebooks startar på några sekunder och med automatiska uppdateringar* får du den senaste programvaran utan att bli avbruten.

  • Chromebook startar som ny och åldras inte med tiden. Tack vare automatiska uppdateringar* i bakgrunden får enheten den senaste programvaran utan att du blir avbruten.
  • Google Assistent på Chromebook*** kan aktiveras med rösten eller tangentbordet och hjälper dig att göra flera saker samtidigt, styra smarta enheter och få saker gjorda snabbare än tidigare.
  • Fortsätt där du slutade i en berättelse. Android-enheter och Chromebooks fungerar tillsammans så att du aldrig glömmer bort var du är i boken.

* Batteritiden varierar beroende på enhet, användning och andra faktorer.
Chromebook uppdateras automatiskt i bakgrunden så att enheten får den senaste programvaran och de senaste säkerhetsfunktionerna utan att du blir avbruten. Se hur länge en enhet kvalificerar sig för uppdateringar på g.co/chromeosupdates/sv/.

** Ladda ned innehåll på förhand och aktivera offlineåtkomst för dokument, presentationer och e-post om du vill öppna det offline senare.
*** Internetanslutning krävs för att aktivera Google Assistent.