Prismatch*Prismatch*

Nintendo Switch - Hela familjens spelkonsol

Nintendo har ända sedan 1889 skapat populära spel som har älskats över hela världen. Nintendo ligger fortfarande på topplistorna och den senaste spelkonsolen är den mycket populära Nintendo Switch.

Nintendo switch har packat in nästan obegränsat med underhållning i en hybridmaskin. Det vill säga att den fungerar både som en vanlig spelkonsol (kopplad till en TV) och som en handhållen enhet - perfekt för resan eller till barnens underhållning.

Just det att man kan välja mellan ordinärt och handhållet spelande gör Nintendo Switch superbekväm för de minsta. Den kommer med en docka som du enkelt placerar konsolen i och den kopplas då automatiskt till TV:n. När du tar bort konsolen från dockan byter den tillbaka till handhållet läge.

Den har två avtagbara kontroller som kallas Joy-Con. De kan användas individuellt eller som en traditionell kontroll. Kontrollerna är utrustade med HD-rumble som gör att de kan fånga upp rörelser när man använder den inbyggda vibrationsmotorn.

Är du bara intresserad av Gameboy eller Nintendo DS-aspekten av Nintendo Switch kan vi gladeligen meddela att Nintendo har kommit med en mindre version som bara stöder handhållet spelande. Den heter helt enkelt Nintendo Switch lite!

Några av de bästa spelen till Nintendo Switch är b.la. Super Smash Bros, Super Mario Maker 2, Animal Crossing: New Horizons och Mario Kart Deluxe 8. Det sistnämnda är perfekt för en spelkväll med polarna. Nintendo snålar aldrig med fantasi och genomförande av sina spel, något som resulterar i äkta spelglädje.

Ska du köpa Nintendo Switch-tillbehör? Behöver du en trådlös Nintendo Switch-kontroll med Bluetooth, USB-laddare eller delar till Joy-Con så finner du det här.

 

Nyheter 

Kirby and the Forgotten Land Spel till Nintendo Switch

Kirby and the Forgotten Land

Nintendo Switch
(2)
42 st i lager (1-3 dagar leveranstid)
569:-
YouTube Video - Kirby and the Forgotten Land - January 12th Trailer (Nintendo Switch)
YouTube Video - Mario Party Superstars – Announcement Trailer – Nintendo Direct | E3 2021
YouTube Video - The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Launch Trailer

Populära  tillbehör