GeForce GTX 1080 Ti

NVIDIA:S nya flaggskepp GeForce® GTX 1080 Ti är ett spel-GPU baserat på NVIDIA Pascal™-arkitekturen. Det här kortet är det senaste tillskottet till den ultimata spelplattformen och har fyllts med otroligt spelkraft, nästa generations GDDR5X-minne på 11Gbit/s och en rejäl rambuffert på 11 GB. #GameReady

GeForce GTX 1080 Ti levererar verkligen nästa generations VR-prestanda, lägsta möjliga latens och plug and play-kompatibilitet med ledande headset. Allt drivs av NVIDIA VRWorks™-teknik med levande VR-ljud, VR-fysisk och VR-känsla.

DOMINERANDE PRESTANDA

Upptäck den oöverträffade spelupplevelsen som drivs av NVIDIA Pascal™- världens mest avancerade GPU-arkitektur. GeForce GTX 1080 Ti ger en otrolig spelkraft med 3584 NVIDIA® CUDA®-kärnor och 12 miljarder transistorer. Det innebär att du kan räkna med upp till 3 gånger mer prestanda jämfört med föregående generationers grafikkort*, samt innovativa nya speltekniker och banbrytande VR-upplevelser.

NÄSTA GENERATIONS SPELTEKNIK

Få all kraft och prestanda du behöver för att driva de senaste displayerna, inklusive VR, ultra-hög upplösning och flera bildskärmar. Nvidia GameWorks™-tekniker ger dig extremt friktionsfritt och filmiskt gameplay och 360-graders spelbilder som du kan visa i VR.

OTROLIGT HANTVERK

Oöverträffad spelkraft. Exceptionellt hantverk. En dubbel FET-strömförsörjning med sju faser. Allt kyls av en radialfläkt med en avancerad ångkammare med hög prestanda för att fungera under de mest utmanande temperaturförhållandena.