BeYou

Dags att tänka nytt när du köper dator.

Moderna datorer är snabbare, lättare och tunnare än tidigare – tack vare tekniska framsteg och Windows 10. Upplevelsen med Windows 10 är ny men ändå välbekant, och du kan känna dig trygg i att du använder det säkraste Windows-operativsystemet någonsin. De nya modellerna är prisvärda, har längre batteritid och du kommer att älska hur snabba de är.  

 

  

 Windows Ink för Windows 10

Omvandla snabbt tankar till handling med Windows Ink. Fånga anteckningar i tankens hastighet, redan innan du loggar in. Omedelbar Inking-åtkomst oavsett var du befinner dig i Windows Ink-kompatibla program. Windows Ink går att koppla till Office för att enkelt göra ändringar, skapa innehåll och driva idéer framåt.

Klicka på mig
Klicka bara på pennan - Windows Ink skapar omedelbart utrymme för dina idéer.

Jag är smart som du!
Notera några punkter och de blir till en checklista. Prova med telefonnummer och e-post också.

Fantastisk i Office
Fungerar perfekt för att redigera Office-dokument. Gör en cirkel runt en text för att välja eller stryk över att radera.

 

 

Få inspiration

till att hitta din Thin & Light laptop

HP Envy 13"

Vem sa att behovet av en ultralätt enhet måste innebära begränsningar? Otroligt elegant men ändå utomordentligt stark och lätt. Den är tunn, snyggt formad och utrustad med den senaste hårdvaran för att ta sig an nästan allt du vill utsätta den för – och från nästan vilken plats som helst. Att du dessutom får fantastiskt bra ljud med de inbyggda Bang&Olufsen Play högtalarna är bara en av många fördelar med den här datorn. 

Lenovo Ideapad 720S

Fjäderlätt teknik när den är som allra bäst! Lenovo Ideapad 720S har en lyxig finish i aluminium, ger dig blixtsnabb laddning, extra lagringsutrymme och revolutionerande anslutningsmöjligheter – och är fortfarande häpnadsväckande lätt. Den specialanpassade skärmen har en krispig detaljrik kvalité som förbättrar din filmupplevelse. Med IdeaPad 720S har en du en portabel biograf var du än är

Lenovo Yoga 910

Jag har själv upplevt hur svårt det är att ha råd med ett hem som student. Så nu ritar jag hus som tar upp mindre plats och kostar mindre. Men det räcker inte bara med att konstruktionen fungerar, utseendet är lika viktigt. Det är förmodligen därför den eleganta Lenovo Yoga 910 har så mycket kraft att den klarar en hel dag på fältet och därför min blivit mitt perfekta arbetsverktyg. 

Surface Pro

För mig handlar kreativitet om frihet. Jag lever efter den filosofin när jag arbetar med min design på Surface Pro. Med den lätta vikten kan jag enkelt bära runt den i min studio, eller ta med den till ställen där jag känner mig mest inspirerad. Dessutom är den så kraftfull att jag kan arbeta i flera kreativa program samtidigt. Därför är den mitt favorit-verktyg i arbetet.

Surface Laptop

Jag slutade mitt jobb för att på heltid fokusera på mitt egna projekt. Jag ville inte begränsa mig och min design. Idag gör jag allt från att designa, till att hålla webbsidan up to speed. Surface Laptop är en stor del av min process. Touch-skärmen inspirerar mig att jobba på nya sätt - och jag älskar faktumet att den är så tunn och lätt och passar perfekt i mina väskor. Jag är så tacksam att jag var modig nog att göra detta. Det är en dröm för mig att jobba med detta varje dag.

Asus UX370

Jag vill ha möjligheten att vara min egen chef och ha friheten att göra precis det jag vill, när jag vill. Det var därför jag startade mitt eget företag där jag skapar reglerna. ASUS Zenbook Flip S är perfekt för mig då den hjälper mig göra mina uppgifter precis så som jag vill. Med 360°-flip display, kan jag jobba flexibelt och titta på Full HD-videos på YouTube, som nästan får det att kännas som att jag är i naturen, när jag är på mitt café.