Prismatch*Prismatch*

 Ljudkvalitet i världsklass

EC Living. Levande ljud. Utan en enda sladd.

 

 

Med EC Living från Electrocompaniet kan du njuta av din musik trådlöst i hela huset. Dessutom i en kvalitet som du sällan skådat.

Musiken styr du  enkelt med hjälp av en applikation i din mobiltelefon eller surfplatta. Ljudkvalitet i världsklass är en del av Electrocompaniets DNA och nu har vi konstruerat ett multiroom-system som verkligen sticker ut med sin musikkvalitet, enkelhet och formgivning.

EC Living består av flera modeller trådlösa högtalare och streamers, som alla kan kombineras till ett gemensamt trådlöst system med riktigt bra ljudkvalitet.

Allt-i-ett

En allt-i-ett-lösning som kombinerar högtalare, förstärkare och trådlös streaming i en och samma enhet. Du kan spela musik i förbluffande kvalitet och styr den enkelt från din mobil eller surfplatta.

Kan dessutom byggas ut med extrahögtalaren Tana L-1 för att skapa ett fantastiskt stereoljud och  förbättrad ljudkvalitet. Du kan även placera ut flera högtalare om du vill ha ljud i flera rum.

Stöd för de flesta format och streaming-tjänster

EC Living har stöd för de flesta populära format och streaming-tjänster som till exempel  Spotify, Wimp/Tidal och Air Play.

Om du tappar FM-täckningen kan du använda den inbyggda internetradion.

Stereo eller ljud i alla rum med extra högtalare

EC Living Tana SL-1 kan självklart användas enskilt men för det optimala ljudet rekommenderar vi att du bygger ut med en extra L-1--högtalare för att få stereoljud. Eller ännu bättre, med högtalare i varje rum får du kvalitetsljud i hela huset.

Spela trådlöst eller använd kabel

EC Living Tana SL-1 har alla anslutningsmöjligheter du behöver. Du kan använda Wi-Fi och spela trådlöst eller använda en optisk- eller coax - ingång för att ansluta till en TV eller annan ljudutrustning. Den har även USB för anslutning till en extern lagringsenhet.

Dina högtalare, din design

På EC Living-högtalare är det möjligt att byta klädel och underrede och de finns i olika färger och material. Du kan skräddarsy en högtalare som passar din stil!

 

Trådlösa högtalare med streaming-funktion:

Trådlösa högtalare för att bygga ut till stereo: