Månadens gamer PC's  - nya erbjudanden varje månad!

Valet av dator beror på dina förväntningar av detaljnivå och flyt i spel. I spelvärlden måste en dator producera minst 60 bilder per sekund (ofta förkortat till FPS) för att ge en bra spelupplevelse. Lägre FPS kommer leverera en varierande och sämre spelupplevelse.

För att få en bra spelupplevelse rekommenderar vi på Komplett att man åtminstone har en skärmupplösning på 1920x1080 (1080p), med detaljer inställt på hög (High). Den kombinationen av upplösning och detaljer kräver ofta en kraftfull dator. Har du en spelskärm med stöd för 120/144 Hz, måste du också undersöka att din dator kan producera 120/144 FPS för att få ut max av bilduppdateringsfrekvensen.

Ett högt antal FPS ställer också stora krav på processorn. Med Hyperthreading och extra hög klockfrekvens möjliggör senare modeller av Intel Core i5 och i7 att de mest kraftfulla grafikkorten utnyttjar sin fullständiga kapacitet.

 

GeForce Experience: DIN VÄG TILL PERFEKT PC-SPELANDE

Håll dina drivrutiner uppdaterade. Optimera dina spelinställningar. Du kan även spela in och dela videor, skärmbilder och livestreams med kompisar. Med GeForce® Experience™ kan du göra allt. Det är en perfekt partner till GeForce® GTX-grafikkort.

 

Använd rabattkoden GAMINGDEAL05 och spara 30% på utvalda produkter från Corsair. Koden lägger du till i kundvagnen, innan du går vidare till kassan.

Viktigt! Du hittar fältet för rabattkoden uppe till höger i kundvagnen. 
*Erbjudandena gäller privatkunder till och med torsdag den 31 maj, eller så långt lagret räcker.