Prismatch*Prismatch*

Gör vardagen enklare med kyl- och frysprodukter från Miele. Kylskåpshyllorna kan diskas i diskmaskinen och tack vare ComfortFrost-teknologin slipper du att frosta av frysen.

Alla diskmaskiner från Miele är energisparande och har låga ljudnivåer. Med programval, tidsdisplay och Mieles ComfortClose har du full kontroll. De flesta modeller har också barnsäkring.

Med 20 års livslängd och flera modeller med automatisk dosering är du säker på att dina kläder får den absolut bästa behandlingen. Skonsam behandling av dina kläder tack vare SoftSteam skontrumma, målinriktad fläckborttagning och unika tvättprogram som ger dig hela och rena kläder, tvätt efter tvätt.

Miele erbjuder både fristående och inbyggda ugnar och mikrovågsugnar, dessutom ventilationer och spishällar. Tillaga dina egna kulinariska upplevelser i ett kök med den ultimata kvaliteten.

Med en dammsugare från Miele kan du vara säker på att städningen går som en dans, oavsett om du väljer en robotdammsugare eller en traditionell modell.

Unna dig flera olika sorter utsökt kaffe med våra fristående och inbyggda kaffe-och espressomaskiner från Miele. Med mjölksteamern kan du också njuta av kaffe latte, cappuccino och flera andra utsökta drycker.

Kvalitet från Miele

Sedan mer än hundra år tillbaka gäller att du kan lita på Miele. Våra hushållsmaskiner lämnar dig inte i sticket. Som enda tillverkare i branschen så utvecklar, tillverkar och testar vi på Miele våra produkter för en driftstid motsvarande hela 20 års normal användning. En gång Miele, alltid Miele. Mielekunder över hela världen fortsätter att välja Miele och rekommenderar Miele till vänner och bekanta. Vi lovar dig att vi inte heller i framtiden kommer att kompromissa med våra produkters tillförlitlighet och långa livslängd.

Komfort från Miele

Vare sig det handlar om ett klassiskt vred, en diskret sensor eller en högupplöst pekskärm som liknar den på din smarttelefon, är det lätt och roligt att använda en apparat från Miele. Till det kommer många olika bekväma och pålitliga automatikprogram med ”Garanti att lyckas” som du kan använda t.ex. i köket eller i tvättstugan. Och väldigt stor omsorg om detaljerna. Ett bättre liv med Miele!

 

Hållbar utveckling

För Miele är hållbar utveckling något som vi är skyldiga de värden och den tradition som företaget står för och en absolut nödvändig bas för långsiktig framgång.

Teknik från Miele

Miele står för bästa resultat och mångsidig njutning med minimal energiförbrukning. Det gäller både i köket, i tvättstugan och vid dammsugningen. En överlägsen teknik med innovativa utrustningsdetaljer är garantin för detta, och du hittar den bara hos Miele. Beviset på detta är mängder av förstaplaceringar hos tyska Stiftung Warentest och liknande konsumenttestinstitut världen över.

Design från Miele

Inget annat märke kan jämföras med Miele när det gäller rena former och tidlös elegans. Ingen annanstans kan du hitta en jämförbar mångfald av designserier och färgspektra för dina inbyggnadsprodukter för köket. Ingen annan lägger ner lika mycket omsorg på att produkterna ska få en inbördes avstämd design Det spelar ingen roll vilken inredningsstil du föredrar, Miele passar dig perfekt.

Historia

Två familjer har satt sin prägel på företaget sedan mer än 100 år tillbaka, familjerna Miele och Zinkann.
Med hjälp av elva medarbetare, fyra svarvar och en borrmaskin grundade teknikern Carl Miele och köpmannen Reinhard Zinkann år 1899 ett företag för tillverkning av mjölkcentrifuger i Herzebrook. Deras motto blev till en företagsfilosofi: ”Immer besser” – att alltid bli bättre.