Prismatch*Prismatch*

 

Kyl & Frys Diskmaskin Tvättmaskin & torktrumlare Ugn, spishäll, fläkt & mikro Dammsugare & rengöring Kaffe

Dammsugare från Miele

Med en dammsugare från Miele kan du vara säker på att städningen går som en dans, oavsett om du väljer en robotdammsugare eller en traditionell modell. 

Kvalitet

Mieles dammsugare utvecklas och tillverkas enbart i Mieles egna fabriker. I slutet av tillverkningsprocessen sker en sista omfattande kontroll av funktionen hos varje enskild dammsugare. Den noggranna övervakningen av produktionen garanterar den höga kvalitetsstandarden.

AirClean filtersystem

Den utmärkta filtereffekten hos Mieles dammsugare beror på ett flerlagrigt filtersystem. Det består av Mieles innovativa HyClean-dammpåse, motorfiltret och Mieles utblåsningsfilter. Kombinationen av dessa komponenter ser till att mer än 99,9 % av de finaste dammpartiklarna filtreras.

Comfort-kabelvinda med OneTouch-funktion

På alla dammsugare från Miele kan du enkelt mata in kabeln med hjälp av en fotknapp, så att du slipper böja dig ner. Serierna Compact C2 och Complete C3 är dessutom utrustade med en funktion som gör det möjligt att mata in hela kabeln med bara en knapptryckning.

Unik konstruktion

Genom den unika konstruktionen får du optimala rengöringsresultat också vid låg effekt. Enbart en hög motoreffekt gör inte en dammsugare bra. Dammsugarhöljets täthet och delarnas strömlinjeformade design ger ett perfekt luftflöde. Sugkraften når då golvmunstycket på ett optimalt sätt.