Prismatch*Prismatch*

Vad är Windows S?

Windows i S-läge är kortfattat en enklare version av Windows, och ställer lägre krav på hårdvaran. Dessutom är den säkrare, genom att alla applikationer och program måste laddas ned från Microsoft Store. Du får med andra ord inte installera en programvara som kan vara skadlig eller som inte är godkänd av Microsoft. För många är detta en fördel, och för andra kan det upplevas som en nackdel. Detta har Microsoft tagit hänsyn till genom att alla enheter med Windows i S-läge kan uppgraderas till Windows 10/11 Pro. Men tänk på att det inte går att nedgradera till Windows i S-läge igen efter att det är uppgraderat.

Känn dig trygg med Windows Defender

Windows Defender Antivirus är inkluderat och innehåller alla aktuella säkerhetsfunktioner du har behov av. Du behöver därför inte leta efter tredjepartsprogram för internetsäkerhet, och slipper tänka på risken att de kan försämra användarupplevelsen eller prestandan på datorn. 

Synkronisera dina filer med Microsoft OneDrive

Windows 10 i S-läge integreras med OneDrive, så filerna som lagras i molnet är synkroniserade och tillgängliga från alla dina enheter. Använd kompatibla applikationer som är tillgängliga från Microsoft Store. 

Nyskapande applikationer från Microsoft

Arbeta med flera saker samtidigt tillsammans med fästfunktionen, aktivitetsvyn och virtuella skrivbord. Få programpaketet med inbyggda applikationer och de senaste funktionerna, som Windows Inc och Windows Hello för inloggning utan lösenord (gäller endast kompatibla enheter).