Prismatch*Prismatch*

 

Svive Gaming – för och av äkta spelare

Gaming är så mycket mer än att bara spela – det är en livsstil. Det är skratt, tårar, passion och lycka. Det är vänner, gemenskap, sena kvällar och oförglömliga minnen. Personerna bakom Svive vet det, och de vet vad som behövs för en klockren upplevelse.

 

Möss & tangentbord 

När du ska sätta ett perfekt headshot, navigera senaste pusslet i favoritspelet eller med perfekt precision markera exakt rätt enheter på skärmen, då krävs givetvis prylar som hänger med i svängarna.

Se alla gamingtangentbord från Svive >

Se alla gamingmöss från Svive >

 

Streaming 

Är det dags att komma igång med streaming? Vad roligt! Att fixa bra ljud brukar vara det första som rekommenderas när det är dags att gå live på Twitch eller Youtube.

Se alla streamingprylar från Svive >

 

Gamingskärmar

Bra gaming kräver en bra skärm – det är sedan gammalt. Gamingskärmarna i Pyx-serien från Svive bjuder på flera viktiga egenskaper för den som tar gaming på allvar.

Se alla gamingskärmar från Svive >

 

Gamingmöbler

Alla gamers vet hur det är – passen framför favoritspelet kan ibland bli långa. Speciellt om det är de där perfekta matcherna som avlöser varandra, eller ett uppdrag i senaste RPG-titeln som du bara inte kan låta ligga ouppklarat.

Se alla gamingstolar från Svive >

Se alla gamingskrivbord från Svive >

 

Andra coola prylar 

Inte sugen på tangentbord, möss eller sköna gamingstolar just nu? Det är lugnt! Svive har även en hel hög andra prylar som passar in i en gamers vardag.

Se alla produkter från Svive >