Prismatch*Prismatch*

FIFA 19 

Spela FIFA 19 på hemmaplan och upplev fotboll i världsklass. Mycket är nytt i FIFA 19 och det är värt en uppgradering för att uppleva världens bästa spelare prestera i UEFA Champions League, Europa League och Super Cup. Redo för avspark?

YouTube Video - FIFA 19 | Official Reveal Trailer with UEFA Champions League

Ditt drömlag
Välj mellan världens bästa spelare, sätt ihop ditt drömlag och gör din startelva redo för matchstart mot andra FIFA-spelare på din nivå. FIFA Ultimate Team (FUT) tar med verkligenheten in i spelet med specialkort som belönar goda prestationer från verkligheten.

UEFA Champions League i FIFA 19
Bli en del av världens mest prestigetunga fotbollsturnering och få gåshud när det verkligen gäller. Välj din favorit bland Champions League, Europa League eller Super Cup och prestera på topp från gruppspel till drömfinal och hämta hem pokalen.

Nytt Active Touch-system
EA Sports har offentliggjort att det kommer en ny spelmekanik. Du kan se fram emot ett ännu mer realistiskt spel med en aktiv touch-funktion. Detta kommer ändra dagens möjlighet för mottag, passningar och skott. Nyheten kommer förhoppningsvis bidra till en mer naturlig känsla som kommer ge spelarna karaktär och du kommer få känslan av ett genuint spel.

Byt taktik innan matchslut
FIFA 2019 ger dig en ny och unik möjlighet att ändra taktik och formation, så att du kan kontra motståndaren mitt i spelet. Den ”dynamiska taktiken” och utvidgad statistik sätter fokus på strategin i spelet, perfekt för dig som har en tränare inom dig.

Tillbehör