Call of Duty Black Ops 4

Är du redo för att utplåna världens avskum i Call of Duty ”COD” Black Ops 4? Enligt utvecklaren Treyarch är BO4 från grunden uppbyggt för ”multiplayer”, med nya möjligheter för taktiska strider. Förhandsboka idag och få tillgång till Blackout Private Beta och låt dig underhållas av nya Zombie-episoder.

YouTube Video - Official Call of Duty®: Black Ops 4 – Multiplayer Beta Trailer

Bra laganda och taktik

En del specialister från tidigare versioner återvänder och dessutom är fyra nya utvecklade. Allt som allt kan ditt lag välja mellan 10 olika personligheter och skapa det ultimata vinnarlaget baserat på olika talanger. Multiplayer-läget i Black Ops 4 är förnyat och i denna version, och enligt utvecklarna, kan vi se fram emot ett mer taktiskt lagspel.

Vapen för din spelstil

Spelsläppet ger dig vapen med mer tyngd. Och med nya specialister i BO4 är det flera möjligheter att skapa din helt egna spelstil. De olika stilarna öppnar upp för många möjligheter tillsammans med dina lagspelare. Speldesigner Matt Scronce säger i en intervju med Finder att spelarna kan se fram emot den bästa vapenkänslan som finns på marknaden.

Gillar du zombies?

För dig som föredrar Zombie-versionen är det mycket att se fram emot, hela tre nya episoder. Här kommer det många nya funktioner för personifiering av din spelstil och en mängd variabler som hastighet på zombies, hälsa och svårighetsgrad.

Blackout

Ett mulitplayer-läge som tar fram din tävlingsinstinkt. Du får ett kärt återseende med karaktärer som Alex Manson och zombies i Primis crew. Här kan upp till hela 80 spelare mötas i våldsamma strider på liv och död oavsett om du väljer att spela ensam, eller i lag på två eller fyra.