Prismatch*Prismatch*

Reimagine yourself with a modern PC

Moderna datorer är snabbare, lättare och tunnare än tidigare – tack vare tekniska framsteg, Windows 10 och 8:e generationens Intel® Core™ processor. Upplevelsen med Windows 10 är ny men ändå välbekant, och du kan känna dig trygg i att du använder det säkraste Windows någonsin. De nya modellerna är prisvärda, har längre batteritid och du kommer att älska hur snabba de är.Du ger aldrig upp. Det ska heller inte din enhet göra.

Håller i timmar. Lämna din laddare hemma. 8:e generationens Intel Core processor håller i upp till 10 timmar* på en laddning. Så njut av dina favoritserier, gaming eller jobba var som helst, när som helst.

YouTube Video - MS INTEL BATTERY LIFE SV SE 1080p 15300kbps
Prestanda ska inte tynga ned dig.

Skaffa en smidig och lätt enhet med fantastisk prestanda, så att du kan vara flexibel. Bär med dig mindre. Behåll kraften. 

Vare sig du streamar dina favoritfilmer eller fördjupar dig i mixed reality, ger en Windows PC med 8:e generationens Intel® Core™ processor med Intel(r) UHD Graphics dig en fantastisk upplevelse. Koppla av och njut av en 360-graders vy eller sömlös streaming av de senaste filmerna i 4K Ultra HD.

YouTube Video - MS INTEL HD ENTERTAINMENT SV SE 1080p 15300kbpsSnabbare, lättare, tunnare.

Startar upp till 28 % snabbare än Windows 7. Tack vare de senaste Intel-processorerna, som är upp till 40 % snabbare i allt du gör, laddas webbsidor fort och allt känns smidigt och responsivt. Dessutom är de ultratunna. Det gör att de är lätta att bära och fungerar bra både hemma och på språng.

YouTube Video - MS INTEL PHOTOS SV SE 1080p 15300kbps