Samsung Galaxy S10 och S10+

Funderar du på att uppgradera till nya Samsung Galaxy - marknadens troligtvis bästa mobiltelefon? Det är 10 år sedan Samsung lanserade sin första Samsung Galaxy S, och varje år har telefonen blivit bättre i takt med marknadens allt större teknikkrav. Är du redo för nästa generations telefon - Samsung Galaxy S10e, S10 och S10+?

I denna serie finns det flera färger att välja mellan, och S10e kommer bland annat i fräsch grön. Med andra ord har du flera färgmöjligheter om du väljer att uppgradera. Välj matchande cover med genomskinlig front, då kan du hålla koll på vad som händer på mobilen även om locket på ditt plånbok-cover är stängt.

 

Display med hög upplösning

Galaxy S10 är utrustad med innovativ skärmteknik, platt eller edge. Infinity-skärmen ger minimalt med kanter, så att du kan njuta av varje liten detalj med skarpa kontraster ända upp till 3040x1440-upplösning på toppmodellen. Välj storleken på skärm, upp till 6,4” edge-display på S10+-modellen. Skärmen kommer anpassa ljusstyrkan efter förhållande, resultatet blir att du slipper bli bländad när du kollar mobilen i sängen.

Ta bilder som ett proffs

 S10 och S10+ är utrustade med hela tre kameror som levererar 12 megapixel i den bakre kameran samt 12 MP ultra-wide och 10 MP i frontkameran. De tre objektiven ger dig en vidvinkel på 123 grader. Två bländarinställningar låter mobilkameran anpassar sig efter ljusförhållandena, inte helt olikt dina egna ögon.
Resultatet blir skarpare och bättre bilder oavsett ljusförhållande. Du kan också anpassa skärpedjup för ännu större kreativa uttryck.

Fingeravtryckavläsare

Samsung har vidareutvecklat sin avläsare så att den är ännu tryggare för dig. Är du trött på att skriva in lösenordet? Toppmodellerna i Galaxy S10-serien har fingeravtrycksläsare på skärmen som känner igen din tumme med hjälp av ultraljud. Kortfattat ger detta en snabb och säker upplåsning av din mobil. Avläsaren fungerar också på en blöt eller smutsig skärm.

Ladda upp andra enheter

Det är viktigt att dela med sig, och med din nya Galaxy S10 eller S10+ kan du dela din batterikapacitet med en kompis eller andra enheter som Galaxy Watch och Galaxy Buds. Genom att enkelt hålla enheterna mot varandra, kan du hjälpa en vän i batterinöd. Batteriet på mobilen laddas enkelt och snabbt upp med hjälp av trådlös laddning eller med kabel.

 

Glöm inte tillbehören 

Tillbehör Galaxy S10+ 

 

Tillbehör Galaxy S10 

Tillbehör Galaxy S10e 

Delbetalning:

Flexibelt
Köp det du vill ha nu och betala av det i mindre belopp under 12, 24 eller 36 månader. Du behöver inte vänta på skattepengar eller lön för att säkra dig nyheter och bra erbjudanden.

Tryggt
Få hem produkterna innan du betalar. Du betalar månadsvis ett belopp på din delbetalning, och vill du betala av snabbare än avtalat så är det självklart möjligt.

Snabbt
Det går snabbt och enkelt att handla med delbetalning hos Komplett. Lösningen är helautomatisk och du får respons omedelbart. Det är ingen avancerad kreditansökan som förlänger beställningstiden, ordern skickas lika snabbt som alla andra beställningar.

Enkelt
Att handla med delbetalning är enkelt. Du behöver inte leta fram kortnummer eller fylla i en massa papper, du behöver enbart personnummer och signatur via BankID.