Meny
Sök
Logga in

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 är en action-äventyrshistoria som utspelar sig i den öppna världen Night City, en megalopolis besatt av makt, glamour och kroppsmodifiering. Du spelar som V, en legosoldat på jakt efter ett unikt implantat som är nyckeln till odödlighet. Du kan anpassa din karaktärs cyberware, kunskap och spelstil, och utforska en storstad där de val du gör formar historien och världen omkring dig.

Cyberpunk 2077 Spel till PC
Tillgänglighet: Beställningsvara. Beställs vid order. Leveranstid 2-3 veckor.
549:-
Cyberpunk 2077 Spel till Xbox One
Tillgänglighet: Beställningsvara. Beställs vid order. Leveranstid 2-3 veckor.
599:-
Cyberpunk 2077 Spel till Playstation 4
Tillgänglighet: Beställningsvara. Beställs vid order. Leveranstid 2-3 veckor.
599:-

SPELA SOM EN FREDLÖS LEGOSOLDAT

Bli en cyberpunk, en urban legosoldat utrustad med cybernetiska förstärkningar, och bygg din legend på gatorna i Night City.

  • Använd olika uppgraderingsbara vapen, hackerfärdigheter och kroppsförbättrande implantat för att bli den bäst anlitade pistolen i stan.
  • Ta ner alla, från företagssäkerhet och polisen till gäng och andra legosoldater, för att vinna den respekt som behövs på gatorna för att få tillgång till bättre jobb.
  • Spendera dina surt förvärvade pengar på vapen och cyberware, eller ha kul och köp bilar, motorcyklar och snygga kläder.

LEV I FRAMTIDENS STAD

Bege dig ut i den massiva öppna världen i Night City, en megalopolis som sätter nya standarder vad gäller grafik, komplexitet och djup.

  • Res genom en stad som är större än livet, utforska gängkriminella krigszoner, handla i stadens livliga centrum, och gör räder mot företagens tillflyktsorter.
  • Ingå avtal med slemmiga fixare, desperata kändisar och avhoppade artificiella intelligenser - alla kämpar med näbbar och klor för att bli stora i Night City.
  • Gör olika val under din resa och se hur din historia kan förändras genom dina handlingar.