Delbetalning

Delbetalning

Du kan enkelt dela upp din betalning på 12, 24 eller 36 månader via Komplett Bank delbetalning i kassan. Det lägsta beloppet är 1 000 kronor inkl. moms och det högsta är 60 000 kronor. Har du flera pågående delbetalningsköp samfaktureras de på en gemensam månadsfaktura. Givetvis kan du enkelt se kvarvarande skuld för respektive köp. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden.

Vi vill göra dig uppmärksam på att betalning med delbetalning hos Komplett kräver att varorna skickas till din folkbokföringsadress. Detta för att förhindra bedrägeriförsök.


Inga onödiga papper

Komplett Banks delbetalningslösning är helt digital vilket gör det snabbt och enkelt för dig att genomföra ditt köp. För att legitimera dig använder du ett Bank ID/Mobilt Bank ID.

I kassan väljer du betalningssätt Delbetalning och sedan antalet månader - månadskostnaden och kreditköpspriset visas tydligt i kassan.

Delbetalningsalternativ

  • 12 månader med 20 % ränta (uppläggningsavgift 255 kr)
  • 24 månader med 20 % ränta (uppläggningsavgift 255 kr) 
  • 36 månader med 20 % ränta (uppläggningsavgift 255 kr) 

Månadsavgift om 39 kr tillkommer

Komplett Bank: Effektivränta vid köp om 10 000 kr med 20% ränta i 36 månader är 33,88% Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket innebär att Komplett Bank inhämtar en kreditupplysning.

Villkor delbetalning Komplett Bank