Kortbetalning

Tryggt och enkelt

Betalning med VISA eller Mastercard är mycket enkelt. Se till att ha kreditkortet nära till hands när du skall handla - på kreditkortets framsida finns kreditkortsnummer samt utgångsdatum och på baksidan hittar du din verifieringskod (CVV2) som behövs vid betalning.

All känslig information hanteras säkert i krypterad form för att ingen utomstående skall få tag på informationen.

För maximal säkerhet verifieras kortbetalningar med VISA med 3D Secure och för Mastercard används Mastercard Securecode


Integritetsskydd: Lagring av bank- och kreditkort

För att underlätta när du handlar kan du på ett säkert sätt spara din kortinformation hos oss. Det är viktigt att du loggar ut när du avslutat ditt köp, och du ansvarar själv för att inte dela ditt användarnamn och lösenord med andra. De uppgifter du lämnar vid betalning används endast för detta ändamål och i enlighet med gällande lagar. Vi lagrar dina uppgifter så att du slipper uppge dessa varje gång du genomför ett nytt köp hos oss. Du kan själv lägga till nya, och ta bort gamla bank- eller kreditkort i kassan.

För att utföra betalningen skickas dina uppgifter till vår betalningsleverantör Digital River. De lagrar informationen på ett tryggt, säkert sätt och har PSI Level 1-certifikat.


Reservation, hur funkar det?

Vi drar inte beloppet direkt från kortet utan gör endast en reservation på orderbeloppet. Detta innebär att vi enkelt kan släppa reservationen om du ångrar ditt köp - det kan ibland ta några dagar innan detta syns på ditt kortutdrag dock.

I händelse av kreditering av hela eller delar av en beställning som ursprungligen betalats med Visa / Mastercard kommer krediteringen normalt att föras tillbaka till samma kortnummer och inte som en direkt betalning till bankkonto.

Vi förbehåller oss rätten att göra kontroller anslutna till korttransaktionen där vi finner det nödvändigt, inklusive att vägra leverans utan ytterligare motivering om det inte går att verifiera kortinformationen.