Nyheten GoPro HERO7 Black imponerar

Detta är nytt med GoPro HERO7 Black

Published at 05. feb 2019 11:07, Updated at 05. feb 2019 13:39

En av de största nyheterna med GoPros nya toppmodell är videostabilisatorn – som fungerar så bra att du inte behöver extra tillbehör för att få snygga inspelningar även under skakiga förhållanden. 

Detta är nytt med HERO7 Black

”Hypersmooth” stabilisator

HERO7 Black kan förutse dina rörelser och korrigera kameraskakningar, så att du får helt stabila videos – utan att använda en så kallad ”gimbal”. Funktionen har förbättrats avsevärt från tidigare modeller.

Bildkvalitet

Kameran filmar i 4K60-kvalitet, som ger kristallklara och skarpa videos, och den tar bilder i 12 megapixlar. Med funktionen ”SuperPhoto” använder kameran intelligent HDR, tonkartläggning och brusreducering för att optimera dina bilder.

Timewarp

GoPro har sedan tidigare en uppskattad ”timelapse”-funktion, där du kan spela in snabbfilmer. Med den inbyggda stabilisatorn i HERO7 Black kan du även skapa snabbfilmer under tiden du är i rörelse – och det fungerar väldigt bra.   

Slow motion

Gillar du att filma ögonblick i slow motion, då ska du verkligen välja HERO7 Black. Den klarar att filma med ultrahög bildfrekvens i full HD – nämligen hela 240 bilder per sekund, så att du kan dra ner tempot upp till åtta gånger.

Sociala medier

Det är enklare än någonsin att dela bilder och videos från GoPro HERO7, med hjälp av GoPro-appen. Kameran har också fått stöd för live-streaming, som gör att du kan skicka direkt till Facebook från din kamera. Du kan dessutom filma både vertikalt och horisontellt.

Fler nya GoPro-modeller

Utöver flaggskepp-kameran har GoPro släppt två billigare modeller: Silver och White. Silver är näst bäst, medan White är ännu lite enklare. Något som de olika kamerorna har gemensamt är att de är stöt- och vattensäkra (till 10 meter), de har touch-skärm och röstkontroll samt att bilder och videos laddas upp automatiskt på din telefon.

Läst den här? QuikStories: Det enklaste sättet att redigera video

FLERA VAL: Utöver Black, har GoPro också lanserat nyheten Silver och White. FOTO: VG PARTNERSTUDIO

Silver: ”Lillebror”

Nyckelspecifikationer: 4K30-video, 10MP bilder, timelapse, 2X slow motion, hämta in GPS-data, justera zoom med touch-skärmen, inbyggt batteri, filma och fotografera både horisontellt och vertikalt.             

White: Enkel, men genial

Nyckelspecifikationer:  Full HD-video, 10MB bilder, timelapse, 2X slow motion, justera zoom med touch-skärmen, inbyggt batteri, filma och fotografera både horisontellt och vertikalt.