Prismatch*Prismatch*

GeForce RTX Ampere – 3000 series

Med GeForce RTX 3000-serien skakar Nvidia om spelplanen rejält. Arkitekturen Ampere innebär andra generationens RTX-kort, där prestandan både med och utan raytracing ökar ordentligt. Under skalet finns flera nyheter, bland annat uppgraderade RT- och CUDA-kärnor, förbättrad AI-uppskalning via DLSS samt gränssnittet RTX IO som låter grafikkortet prata direkt med SSD-lagringen. Resultatet är upp till dubbla prestandan ställt mot föregångarna i GeForce RTX 2000-serien

GeForce RTX 3050 

Ray-tracing är den nya standarden inom gaming, och GeForce RTX 3050 med prestanda och effektiviteten hos Ampere-arkitekturen driver de senaste spelen i över 60 fps -och gör ray-tracing mer tillgängligt än någonsin.

GeForce RTX 3060 

Med GeForce RTX 3060 kan du hantera alla de senaste spelen med hjälp av Ampere - NVIDIA: s andra generationens RTX-arkitektur. Få otrolig prestanda med förbättrade raytracing-kärnor och Tensor-kärnor, nya multiprocessorer för streaming och blixtsnabbt G6-minne.

GeForce RTX 3070 

GeForce RTX 3070 tar vid efter RTX 2070 – ett av förra generationens mest populära grafikkort. Prestandan matchar forna flaggskeppet RTX 2080 Ti, men till en betydligt lägre prislapp och med flera nya tekniker under skalet. Det här är korten för dig som vill ha en bra uppgradering för lite mindre pengar.

 

GeForce RTX 3080 

GeForce RTX 3080 är arvtagaren till populära RTX 2080. Nykomlingen bjuder på upp till dubbel prestanda, vilket öppnar upp för mjukt spelande i 4K-upplösning samt en helt ny nivå av raytracing i moderna spel. Det här är korten för dig som vill ha en rejäl uppgradering i datorn. 

 

GeForce RTX 3090 

GeForce RTX 3090 är flaggskeppet i den nya Ampere-familjen samt spirituell arvtagare till klassiska Titan-korten. Med hela 28 miljarder transistorer, 10 496 CUDA-kärnor och 24 GB GDDR6X-minne utlovas rekordhög prestanda för spelande i både 4K- och 8K-upplösning. Det här är korten för dig som vill ha det allra bästa.

 

Komplett PC 

Komplett-PC är alla gamers förstahandsval, låt oss bygga en dator åt dig Med 3-års garanti och en stor valmöjlighet för konfigurering av komponenter, är det inte mycket som kan matcha din nya Komplett-PC.

 

GEFORCE RTX™ 30-SERIEN

THE ULTIMATE PLAY

GeForce RTX™ 30-seriens GPU:er ger spelare och innehållsskapare den ultimata prestandan. Med kraftfulla Ampere, 2:a generationens NVIDIA RTX-arkitektur, som har nya RT-kärnor, Tensor-kärnor och strömmande multiprocessorer för den mest realistiska strålspårade grafiken och de senaste AI-funktionerna

RTX. IT’S ON.

ULTIMAT STRÅLSPÅRNING OCH AI

Upplev den just nu största succén som aldrig förr med den visuella återgivningen hos strålspårning i realtid och den ultimata prestandan hos AI-driven DLSS. RTX. It’s On.

SEGER MÄTT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata överhanden. Få den lägsta latensen Den bästa lyhördheten. Driven av GeForce RTX 30-serie GPU-er och NVIDIA G-SYNC-spelskärmar. Nå dina mål snabbare, reagera snabbare och öka precisionen genom en revolutionerande uppsättning tekniker för att mäta och optimera systemets latens i tävlingsinriktade spel.

FÖRBÄTTRA DITT KREATIVA SPEL

Ta dina kreativa projekt till en ny nivå med GeForce RTX 30-serie GPU-er. Levererar AI-acceleration i de bästa kreativa apparna. Stöds av NVIDIA Studio-plattformen med dedikerade drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera på rekordtid. Oavsett om du renderar komplexa 3D-scener, redigerar 8K-video eller livestreamar med bästa kodning och bildkvalitet, ger GeForce RTX GPU dig prestanda för att skapa ditt bästa.

STREAMA SOM EN BOSS

Stjäl showen med otrolig grafik och smidig livestreaming utan avbrott. Nästa generations hårdvarukodning och avkodning kombineras för att visa alla dina bästa stunder i utsökt detalj. Och den helt nya NVIDIA Broadcast-appen tar dina livestreamingar till nästa nivå med kraftfulla AI-funktioner som förbättrar ljud- och videokvaliteten med effekter som virtuell bakgrund, automatisk ram för webbkameran och brusreduktion. GeForce RTX 30-serie GPU-er levererar den prestanda och bildkvalitet som krävs för att ge din publik ditt bästa – varje gång.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Utvecklare kan nu lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter till Microsoft Windows-baserade PC-spel. GeForce RTX-grafikkort levererar avancerade DX12-funktioner såsom strålspårning och skuggning med variabel frekvens, vilket väcker spel till liv med ultrarealistiska visuella effekter och snabbare bildfrekvenser.

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

8K HDR GAMING

Anslut, spela, spela in och titta i fantastisk HDR med upplösningar på upp till 8K med GeForce RTX 3090. HDMI 2.1 gör 8K-upplösning med en enda kabel möjligt. Spela in upp till 8K HDR-material med GeForce Experience™ ShadowPlay™-funktionen och spela smidigt upp det med AV1-avkodning.

GEFORCE EXPERIENCE

TSpela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

GAME READY-DRIVRUTINER

Få högsta möjliga prestanda och den smidigaste spelupplevelsen, från ögonblicket du börjar spela.

VIRTUELL VERKLIGHET

Grafiken med högst prestanda ger de smidigaste och mest uppslukande upplevelserna i VR.

NVIDIA® G-SYNC®

Få en smidig, flimmerfri spelupplevelse med en uppdateringshastighet på upp till 360 Hz och HDR med mera. Det här är den ultimata spelskärmen och den perfekta utrustningen för spelentusiaster.

NVIDIA ANSEL

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla spelfotoläget som tar 360-, HDR- och SR-bilder (super-resolution).

18 PEGI GeForce RTX
© 2020 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce RTX och GeForce NOW är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. © 2020 Ubisoft Entertainment. Med ensamrätt. Ubisoft och Ubisoft-logotypen är registrerade eller oregistrerade varumärken som tillhör Ubisoft Entertainment i USA och/eller andra länder.