Prismatch*Prismatch*

Enkelt att välja Komplett

Komplett är Nordens största näthandelsaktör – med ett brett sortiment som passar alla. Vårt mål är att göra shoppingupplevelsen ännu enklare för dig som kund, hos oss hittar du allt du behöver till hemmet på ett och samma ställe.

Vi vill göra det enkelt för dig att välja rätt, därför lanserar vi nu fri frakt samt prismatch, öppet köp och fri retur i hela 60 dagar.

Vi sträcker oss långt för att du ska bli nöjd, och det här är våra kundlöften till dig!

60 dagar öppet köp och FRI retur

Ångrar du ditt köp? Vi erbjuder hela 60 dagar öppet köp med fri retur. Det är väldigt enkelt att utnyttja öppet köp: Skicka produkten i retur och du får pengarna tillbaka. Produkten måste vara i samma skick som när du köpte den.

Öppet köp gäller enbart för privatkunder. 

För att utnyttja fri retur följer du instruktionerna här, eller tar kontakt med oss för att få hjälp med returen. Vi vill uppmärksamma om att öppet köp följer samma kriterier som distansköplagen.


Öppet köp gäller inte:
  • Komplett PC (klassas som beställningsvara då de byggs på beställning)
  • Vid köp av digitala produkter (ljud- eller bildupptagning, spel, och programvarulicenser)
  • Använda hygienartiklar och kroppsnära produkter så som rakapparater, tandborstar, in-ear hörlurar/hörlurssnäckor m.fl. godkänns inte för ångerköp av hygienskäl. Är förpackningen bruten men produkten oanvänd kan du däremot ångra köpet.

 

YouTube Video - Kärlek bakom varje paket

 

 

Funderar du på något?

På våra kundservicesidor hittar du svar på våra vanligaste frågor.